fredag 11 januari 2013

Galleri fredag - ovanor

Ovanor i fokus... vad ska jag beskriva då? Hmmm, fundera lite, nu vet jag...
Penny är värdinna, nu i januari, och nästa vecka handlar det om ascessoarer, spännande, men nu var det ovanor!


En ovana som min dotter fullkomligt älskar, eftersom jag aldrig har nagellack när jag jobbar (totalt förbjudet för sjukvårdspersonal) så frossar jag i lack när jag är ledig och under de senaste åren i takt med att dotterns intresse har vaknat så har samlingen utökats, något som kan vara en ovana? Men en rätt rolig ovana att leta nya nagellack när andan faller på och nya färger hamnar på modet. Minns när jag som barn botaniserade bland farfars systers alla nagellack, minns hur kul det var!



En annan ovana, som har funnits där alltid är min fascination för pennor av alla de slag, och nu i samband med studierna så kryper min ovana fram igen eftersom pennor och jag har någon sorts magisk dragningskraft till varandra, ovanliga pennor, ja tack! Min man bara skakar på huvudet åt detta och drar mig ur pappers & bokhandlar!





Så den tredje ovanan då, en egentligen rätt rolig ovana och det är att jag alltid handlar kokböcker på bokrean, något som får min familj att skratta och min kokbokssamling att växa. Favorit detta året att spana efter är Anna Bergenströms Kokbok, har sett den och väntar med att köpa eftersom jag hoppas att den kanske är med på rean!




Fler som är med 

4 kommentarer:

  1. Pennor och kokböcker! Tänkte väl det, har känt på mig att vi hade något gemensamt;)
    På min lista lägger jag till anteckningsböcker. Det här är saker som man helt enkelt inte kan få för mycket av, eller hur:)

    Då är vi två som, enligt våra familjer, inte borde släppas ut när det är bokrea!

    Kram
    Suz

    SvaraRadera
  2. Haha, jag tokgillar dina härliga ovanor Nettan. :) Och passionen för kokböcker delar vi. Maken skakar på huvudet men så länge de genererar i mängder med god mat så skakar han med ett stort leende på läpparna. ;)

    Ha en finfin helg vännen!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  3. Pennor och kokböcker kan man inte få för många av? :-) Troligen inte nagellack heller. Min dotter har blivit nyfiken på det där med att måla naglarna och i somras köpte vi några nagellack tillsammans. Själv har jag inte målat naglarna sedan jag var i tonåren. Men det var ju ganska så kul! Någon gång ibland. Ha det så bra.

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin