torsdag 24 januari 2013

Disciplin?Ordning och reda, ja visst, disciplin? Jo men visst i varje fall när motivationen finns och det finns ordning och reda på saker och ting, för har jag inte ordning och reda då faller disciplinen som ett korthus. Både igår och idag har det varit intensivt med föreläsningar och mer kursinfo. Det är dock fantastiskt hur trött jag är på kvällarna, somnar i soffan. Men precis som vid alla förändringar tar det tid att ställa om, att hitta nya rutiner.  I morgon blir första morgonen då vi kommer äta frukost tillsammans på vardagarna, något som vi sällan gör i vanliga fall om vi inte är lediga allihop. Mannen min har fått ny tjänst på sitt jobb och den innebär viss förskjutning på arbetstiderna för hans del, men det blir bra tillslut.

Annars då, det är fortfarande härlig vinter, snön gör att det mörka lättar lite och det finns massor med härliga promenadrundor! Barnen är duktiga och är ute mycket vilket jag uppmuntrar, framförallt att de är ute på rasterna i skolan och på fritids så att de får vara ute i ljuset på dagarna.

Dagens föreläsning då? Jo det var en härlig dietist som föreläste om vikten av rätt kost från unga år, racerfart och många skratt bjöds det på. Härligt när det är högt i tak och när jag känner att föreläsningarna jag går på är givande. I morgon ska det handla om vikten av vaccinationer. Ett viktigt ämne att diskutera, så jag ser fram emot föreläsningen, hoppas på att den ska bli givande.

Sen nalkas ju helgen runt hörnet och det är skönt med en helg tillsammans med familjen, vi har planer på att åka och grilla i bokskogen, får väl se om det slår väl ut eller ej.  Så ha en härlig fredag och i morgon är det ju dags för Galleri fredag igen, denna gången handlar det om: På väggarna... vi får väl se vad jag hittar på?

Kram

(Bild: tumblr.com)

3 kommentarer:

 1. Förändringar tar kraft! Visst blir man trött. Jag är också beroende ordning. Jag mår mycket bättre när jag har koll "på läget" och har tid att göra det jag vill, att jag kan göra saker och ting ordentligt. Planera är A och O.

  Er kommande helg låter skön Nettan!! Din vecka låter innehållsrik och positiv med föreläsningen idag och skön vinter.

  KRAM!!

  SvaraRadera
 2. Förstår att det är mkt du ska vänja om dig med.
  Inte så lätt alla ggr, men det faller säkerligen på plats allting allt.
  Det låter som en skön helg i väntande.
  Unerbart!
  Grilla i snö och kyla, inte dumt!!
  KUL med dietisten och hennes föredrag. Min syster är dietist och hon har verkligen hjälpt mig med en hel del.
  Ha en toppenhelg!
  Kram!!

  SvaraRadera
 3. Det är mycket spännande som händer för er just nu. Vilken start på det nya året! Och det tar ju sin lilla tid att finna sig tillrätta i nya rutiner. Både hemma, på jobb, skola och studier. Och att plugga blir man trött av. Det är intensivt, mycket möten och intryck. Men jag hoppas att du trivs bra med studierna och förändringen i era liv Nettan?

  Lycka till nu och ha en bra kommande studievecka!

  Kram Lotta

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin