fredag 25 januari 2013

Galleri fredag - På väggarna

På väggarna oj där kan ju rymmas  mycket där, allt från tavlor, fotografier och andra saker som går att hänga på väggarna till hyllor mm. När vi flyttade förra året pratade vi om hyllor, tyvärr har det stannat där vid just funderingar, vi får väl se om vi kan komma vidare med det.

Myhrans / Penny är värdinna, nu i januari, och nästa vecka är det ju ny månad och jag vet inte ännu vad hur och vem... så det återkommer jag till. Nu kikar vi på väggarna...

Här hemma är väggarna vita, och det är ju bra i och för sig!


Denna tavla har följt med från mitt barndomshem, den är målad av min pappas frus pappa (hängde ni med?)
Jag gillar färgerna i denna tavla och den får hänga med ett tag till.

Förra året, eller om det tom vara i slutet av 2011 när vi precis hade flyttat hit fick jag denna vackra ängel av min svägerska, en ängel som jag tycker mycket om och som välkommnar de som kommer till vårt hem! Tillsammans med hjärtat på bilden nedanför.Vi har även några andra bilder från vårt bröllop och den bröllopspresent vi fick av mannens dåvarande arbetskamrater för 10½ år sedan.
Jag vet att bildkvalitén inte är den bästa men så blev det idag!

Kram och ha en skön fredagskväll, här är det sova över och bara vara helg!1 kommentar:

  1. Tack för att du bjuder oss på en liten rundtur bland era väggar Nettan. Så mycket fint! Och visst är det så att mycket av det som hänger på våra väggar är sådant som betyder mycket för oss på olika vis. Och bara det gör att det blir vackert att se på tycker jag.

    Kram Lotta

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin