söndag 20 januari 2013

Snö, tvillingbus och skogspromenad

Vinter i Skåne både i södra och nordvästra, barnen njuter och vi också! I går tog vi en tur till svärföräldrarna i nordväst Skåne. Lite mer snö där än på hemmaplan, en promenad i skogen, massor med tokerier och skratt. Matlagning tillsammans med svärmor och massor med goda samtalsämnen. En härlig ledig lördag med andra ord.

Svärmors grannar har två busiga hästar och i går var de ute och busade i snön, vi skrattade gott åt de tjuvnyp som de ger varandra och dottern häpnade över att den mindre av de två hästarna var den tuffaste. Men fina är de båda två.

I går var det gnistrande vackert ute, snö på träden, is på bäckarna och det var underbart att komma ut. Vackra vinterdagar är något speciellt. Även idag söndag skiner solen och det blir en tur till Bokskogen för promenad innan vi söndagsslappar.Vår  Wille brukar inte gilla att hamna på bild, men i går blev det ett lyckat tillfälle. Jag trivs ju också bäst bakom kameran så jag förstår honom!

Skogsbus


Solnedgångarna är underbart vackra, men minusgraderna faller och när vi lämnade norra Skåne i går kväll låg det på -13 . Här hemma nu denna söndag har det stigit till bara -8.


2 kommentarer:

 1. FANTASTISKA bilder Nettan! Vilken härlig dag. Ni är så fina <3

  Jag tycker om din header också, verkligen läcker! Om du har tid, blir jag jätteglad om du tittar in hos mig och tycker till om några förslag. Om du inte gillar någon, så går det såklart bra att skriva det också ;)

  KRAM
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Det var en underbar dag i norra Skåne, . Kul att du gillar min header, jag brukar ju försöka att växla efter årstiderna, har ju turen att mannen är duktig på photoshop så att jag kan få hjälp när jag kör fast. Vi får se vad det blir för färger till våren?

  Klart jag kikar in till dig och kollar!

  Kramar
  Nettan

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin