måndag 15 augusti 2011

Ogräs...

... har vi haft en hel uppfart full, men det ogräset är nu ett minne blott. Undrar vilken klok gammal gubbe som uppfann det suveräna verktyg vi fick låna av fina vänner och grannar ett stenkast bort? Ska aldrig mer hacka ett ogräs i hela mitt liv nu när jag vet att det finns enklare metoder för gårdsplaner med obefintlig singel!

Wille som oftast fastnar när han hittar kryp som han kan titta närmare på var helt lyrisk över verktyget och jobbade ute tillsammans med mannen i flera timmar, har aldrig sett honom så engagerad när det gällt ogräsrensning tidigare, men detta var hans grej helt klart!


Mannen var även han nöjd med resultatet och ska nu spreja gårdsplanen med ogräsättika och se om det hjälper annars vet vi ju vad som gör det! Och den man som en gång i tiden uppfann detta suveräna verktyg bör ha fått en stjärna i trädgårdsfantasters himmel!Det suveräna verktyget i närbild och vår fina gårdsplan efteråt, bara lite kantrensning
kvar men det är inget jämfört med tidigare!

Ha en ljuvlig augustimåndag!

3 kommentarer:

 1. Härligt Nettan! Och vad skönt at rensa ogräs på ett roligt sätt istället för det tråkiga och tidsödande rensandet för hand. Tyvärr glömmer många idag bort alla de fantastiska verktyg som man hade för trädgårdsarbete förr. Vi har en liknande makapär (dock utan hjul)och den är guld värd. De verktyg jag använder mest i trädgården är faktiskt de gamla som har gått i arv i generationer. Varför byta ut något som fungerar? :)

  Tack snälla du för att du delade med dig av dina tankar och erfarenhter kring mobbing på mn blogg. Dina ord kan betyda mycket för någon annan. Att få veta att det kan bli bättre. Att det finns ljus i tuneln. Jag är glad att din son har börjat återfå ljuset i ögonen då det gäller skolan.

  Ta hand om dig rara du!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Nettan,

  vilket suveränt verktyg. Wille ser verkligen ut som han har full kontroll och kan det där med ogräset. Hälsa honom att jag gillar bilden där han står, mycket!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Lotta - Min plats i Solen
  Mobbing är fruktansvärt oavsett var och hur det äger rum, har nolltolerans mot det numera!

  Lotta: Har hälsat Wille, han har varit superduktig med ogräsrensningen!

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin