torsdag 25 augusti 2011

En helt vanlig torsdag

Med vardagen som tar över. Idag är det föräldramöte på Willes och Neas skola, så nu börjar vi om. Det har varit en kvav torsdag, hög luftfuktighet, och jag längtar efter ett ordentligt åskoväder så att luften rensas.

Denna helt vanliga torsdag blev dock extra förgylld då det kom paket med posten, till mig! Från min fina bloggvän Lotta - Min plats i solenVäl inne i paketet fanns detta, en bra bok att läsa en kulen höstdag när jag är ledig och utan måsten, tillsammans med en god kopp te! Det fanns även ett fint kort med vackra ord, och jag är tacksam för de orden, de betyder väldigt mycket för mig!


Sen i eftermiddags fick jag överraskning no 2 hämtade vår fina granne som varit i USA på semester och hon hade med sig något mycket snyggt hem till mig! Gillar färgen skarpt, helt underbar! Men nu föräldramöte och sen förberedelser för helgens fest!
Fånga dagen och gör någon annan lycklig!

2 kommentarer:

 1. Lotta kan göra underbara paket!! Vilken bra börja på dagen Nettan.

  Skorna känner jag igen...det inhandlades tre par i familjen nyligen ;) - snygga! Jag har ett par svarta som jag verkligen gillar att använda.

  KRam!

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!

  Det är så roligt att göra andra människor glada. Att kunna bidra med ett leende och lite guldkant på någon annans dag. :)

  Vad bra att paketet kom fram som det skulle och att du tyckte om boken och kortet. Jag hoppas att den kommer att skänka dig några mysiga läststunder i höstmörkret. :)

  Supersygga skor! Din granne har verkligen mycket bra smak. :)

  Sköt om dig rara du!

  Kram Lotta

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin