onsdag 17 augusti 2011

Drömmar

Skulle ju  kunna skriva om drömresan till USA, till norra östkusten där mannen har släkt, skulle även vilja besök Providence där min pappas farmors syster (invecklat jag vet) landade när hon först kom till Amerika i början av 1900-talet. Sen har vi den andra drömresan till USA, Florida och min underbara vän Åsa som väntar på att vi ska komma och hälsa på hos dem. Men det tar vi en annan dag!

Men det finns andra drömmar också, drömmar som är på mycket närmre håll och som håller mig vaken om natten, en av dem är mardrömmarna om ogräset som växer så det knakar, hinner ju inte med och så fort man tycker man är klar så får man ju börja om med det nedrans otyget. I går rensade vi plattorna på baksidan, fint blev det och jag njuter av att det är fint nu, men jag vet att det dära otyget kommer tillbaka igen, och snabbt dessutom. Vi har fortsatt på uppfarten idag, store sonen och jag, grävt upp, till mannens förtjusning, nässlorna som växte där. Behändigt nog passade en kompis till Nea på att cykla förbi med sin pappa och vips förvann dottern till roligare lek än ogräsplock här hemma.

Dagens to do list har varit enkel:
Ogräs = rensa [V]
Fylla i busskortsansökan till store sonen [V]
Veckans matplanering [V]
Planering inför skolstarten [V]
Planering inför nästa helgs festlighet [V]

Allt det är ändå positivt! På dagens negativa sida finns Försäkringskassan... say no more!

Så nu drar vi och fyller på förråden lite, och efter det ytterligare en dust med ogräset!

/X

2 kommentarer:

  1. Har ni provat med ättika? När jag har rensat bort ogräset mellan plattorna, runt huset, så sprayar jag med ogräsättika. Köper stor dunk på Biltema, fungerar superbra. Ogräset håller sig borta under en lång period sen.

    SvaraRadera
  2. Ha ha vad lustigt, Staffan har köpt en dunk på biltema och ska spraya! Hoppas verkligen att det håller skräpet borta lite längre i varje fall!

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin