söndag 21 augusti 2011

Snabb söndag

Denna söndag har gått i ett rasande tempo, vi har fixat utomhus och inomhus. Allt för att förbereda inför vardagens återkomst imorgon, store sonen påbörjar sitt sista gymnasieår inne i Lund, de små har ytterligare en dags ledighet innan skolan drar igång på tisdag morgon. Deras första dag i ettan och den riktiga skolan. De är spända och funderar mycket samtidigt som de längtar efter att få träffa sin kompisar igen. Och det märks att det är dags för dem att börja och få igång vardagen igen, tiderna är inte riktigt på plats ännu och vardagens rutiner behövs för att de ska landa i vardagen. Under eftermiddagen har det varit livat båda barnen har haft kompisar här och det har busats hela tiden, de har njutit av en vacker sensommareftermiddag precis som vi vuxna!
Funderade mycket kring barnen i eftermiddags, på hyss som vår Wille deltagit i och på att vi kanske borde skriva ner dem mer, idag finns det ett hyss som går ner i min lila dagbok, sicket bus de hittat på. De är inte elaka men påhittiga de där grabbarna. Tjejerna är lite lugnare, men de kan allt de också.

Nu blir det lite film med barnen innan det är sovdags igen och nu väntar en hektisk vecka med skolstart och en man som fyller jämt och en fest som går av stapeln till helgen!

Nu väntar här lite film och avkoppling med barnen!

Ha en skön vecka

/A

2 kommentarer:

  1. Det går undan hos er! Vad ni hunnit med och så drar skolor och vardagen igång också. SKönt att varva ner med film tillsammans!

    Varmt lycka till imorgon och ha en riktigt bra vecka Nettan.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Vi ska ha en unerbar vecka Lotta!

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin