måndag 22 augusti 2011

Flickrum

Vi letar nu saker på nätet dottern och jag, vi kollar mattor, gardiner, påslakan, överkast med mera. I dotterns blivande rum finns en väggfast säng, som ska få ett nytt överkast och lite kuddar, hon har redan bestämt vilken vägglampa hon vill ha. Ett skrivbord står också högt på önskelistan, någonstans att få rita i fred. Hon längtar så efter en dörr att stänga om sig och att bara få vara i ett rum som är hennes.

Vi hamnar givetvis på vår drömsida, Pottery Barn Kids, och till vår lycka så levererar de numera även till Sverige så kanske när det är rea på lampskärmar och knoppar till gardinstänger så vågar vi beställa!

    

 

Vi surfar vidare i jakt på inspiration och har ni några fler tips om bra länkar så lämna gärna dem. Till helgen (efter lördag) blir det förmodligen en tur till det blågula varuhuset på jakt efter förvaringsmöbler och kanske ett skrivbord. Efter att ha delat rum med brorsan är hon nu på jakt efter allt som är så flickigt som möjligt och vi får väl se vad det mynnar ut i! Prinsessor är i varje fall ett bortglömt tema numera utan nu är det mer vitt, lila och kanske lite rosa som gäller, vi får se???

2 kommentarer:

  1. Åh så spännande att få vars ett eget rum! De har väl delat sen de föddes? Har ni sovrum till alla på ovanvåningen?

    SvaraRadera
  2. I princip stämmer det, de har bara varit i från varandra medan vi låg på sjukhus Linnéa och jag och sen när hon och jag var till Göteborg för två år sedan så detta är nytt och spännande för dem båda. Vi ska fixa till Willes rum med, men de är redan rätt så ok, medan Linnéas blivande rum är helt tomt. Hon tycker det är så kul! Vi har tre sovrum uppe, Kim valde att flytta ner.

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin