tisdag 3 februari 2009

VAB

Andra dagen med VAB för min del, men imorgon har vi bestämt dottern och jag att det är tillräckligt friskt. ingen feber imorse, halsen gör mindre ont och inte någon snuva! Lilla L vill tillbaka till förskolan, vill vara där på torsdag och framförallt på fredag då de ska bjuda på glass.

Men vad gör en mamma under en VAB-dag då? Jo hon tvättar flera maskiner med tvätt, funderar på att testa ett nytt brödrecept? Servar liten snäcka dotter som vill måla, leka, rita, läsa i det oändliga. Planerar middagsmaten... osv osv! Letar reda på försvunna saker, funderar på att blöta ner lite växter framåt kvällen, städar undan efter busiga brorsor... mm mm. Surfar bland platsannonser, läser tidningar online, läser lite skönlitteratur.

När klockan närmar sig eftermiddag kör hon och liten dotter en uppsamlingsrunda, hämtar alla de som lämnats på morgonen och inser att dagen lider mot kväll och hela familjen samlas innanför dörren och jag njuter av att bara vara med min familj!

2 kommentarer:

  1. Visst är det typiskt. Jag undrar om man inte bara skulle "softa" med sjuklingen. Men jag måste liksom passa på och göra en massa!
    Kram.

    SvaraRadera
  2. Grattis till två 5-åringar!!

    *kramar*

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin