fredag 27 februari 2009

Fredag...

... och jag är äntligen frisk. Nu har jag haft min förkylning för flera år framåt, vill inte bli sjuk igen!

Har under dessa dagar läst ett antal böcker, sett ett antal fåniga men även mindre fåniga och mycket bra filmer. Jag har bläddrat i inredningsmagasin med tekoppen brevid mig som blivit kall då jag förundras över hur fint många har det i sina hem (och glömt bort tekoppen). Funderat på om de aldrig drabbas av trotsiga fem och femtonåringar som har förmågan att släppa saker där de står och aldrig, och då menar jag aldrig plockar upp dem efter sig utan att man måste peka och tjata??? Är det bara mina tre fina barn som är sådana?

Jag älskar när det är ordning och reda, när det är nystädat och doftar underbart inomhus, då tvätten ligger snyggt i sina korgar och är undanplockad. Då jag kan tända ljusen på kvällen och sjunka ner i soffan nöjd och belåten och veta att jag imorgon inte behöver städa hela huset igen. Hoppas på att denna gång kanske inte vardagsplocket behöver gå igång så fort jag kommer innanför dörren.

Förresten, idag kommer vår nya soffor, vi har köpt dem av en kompis som skulle byta och det ska bli skönt att flytta upp vår gamla hörsoffa en våning upp så att barnen får den att sitta i istället när de ska titta på TV. Mannen min tar hjälp av svågern som har dragkrok på bilen och så åker de för att hämta dem i em. Jag ska under tiden serva store sonen som i kväll gör debut i Lunds ungdomssymfoniker, hämta busiga tvillingar och förbereda dagens middag eftersom våra goda vänner L & P kommer till oss en stund. Ska bli mysigt att umgås.

Har bakat en del även denna vecka och nu börjar nedräkningen efter en fin maskin, för jag har blivit beviljad resurser till en sådan pga min ledsjukdom, men det dröjer någon månad ännu innan jag kan beställa den, men den som väntar på något gott... för bara vetskapen om att möjligheten till köpet finns gläder mig enormt.

En annan sak som jag lägger till på min vill ha lista är en skylt med texten nedan, finns att beställa hos Bloominghome

Detta eftersom jag har fina barn som jag skrivit om innan bara släpper saker där de står!
Nu däremot är det fredagstädning som gäller, men först frukost!
Trevlig helg!

Nettan

Ps Lämna gärna en kommentar, blir så glad när någon gör det! Ds

2 kommentarer:

  1. Så skönt att förkylningen är över! Du har verkligen utnyttjat tiden när du har legat hemma. Good for you! Vi ses i eftermiddag!
    Kram
    Svägerskan

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin