lördag 31 augusti 2013

Elva, eleven, once




Stålbröllopsdag, så kallas den elfte bröllopsdagen. En dag att minnas och glädjas år tillsammans. I år gjorde vi inget under själva dagen men nu i kväll har vi avnjutit en fantastisk middag på Sankt Markus vinkällare i Malmö. Trots att vi bor så nära Malmö är det sällan vi går ut i Malmö, oftast hamnar vi i Lund men nu valde vi Malmö den här gången.



Hög mysfaktor i de gamla källarvalven, massor med tända ljus och atmosfär utan dess like. Servicen är bra och de har en härlig vinlista med allt från normala priser till sanslöst dyra.



Min älskade man studerar vinlistan och valet föll på ett gott vin från Sydafrika som passade perfekt både till fisksoppan och det kallskurna och varma....


Den sanslöst goda fisksoppan med saffran i....


... följt av diverse kallskuret, det fanns tom kräftor. Efter det varmrätt bestående av olika filéer, kycklingspett, bergtunga och smarrig potatisgratäng. Givetvis fanns det goda ostar och en desertbuffé.
Mätta, givetvis, helt proppmätta.




Jag gillar upplägget att få gå ut och äta, sitta ner i lugn och ro och ha en vacker linneservett i knät, vacker miljö, rustik atmosfär och klassisk musik som spelas mjukt i bakgrunden. Jag gillar ännu mer att veta att detta är lika uppskattat av min man och även om vi älskar våra barn oerhört mycket så är det viktigt att få några timmar på tu man hand ibland. Detta kan jag leva länge på nu!



1 kommentar:

  1. Grattis till era 11 år och er fina kärlek! Och vad mysigt att fira och mysa till det tillsammans. Bara ni två. Ibland behöver man det.

    Kram Lotta

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin