måndag 19 augusti 2013

Vardagens återkomst

Så var det dags igen för återgång till vardagen, och när jag blickar bakåt så har barnen haft ett otroligt härligt sommarlov, vi har haft en oerhört skön semester och jag har inte tänkt på jobbet på veckor och det har varit så skönt!

Men nu drar vardagen i gång och det kommer bli en höst som vi är redo för och vi har en fina härlig sommar bakom oss.


Att få njuta av fina kvällar, av rosa himmel och bara vara finns fortfarande framför oss. Och  jag ser fram emot kvällar i biomörkret, helger med långsam matlagning och tindrande ljus. Bra böcker och fina vänner.

Vad ser du fram emot med vardagen och hösten?

7 kommentarer:

 1. Jag kan inte fatta att sommaren snart är slut.
  Visserligen pågår den ju iaf minst en månad till i DC, men iaf...
  Jag kan knappt tänka framår för jag ska till Finland och Sverige i fyra veckor. Jag åker nästa tisdag.
  Det är ju höst där då, absolut. Det vet jag.
  Iaf i Österbotten.
  Jag ser fram emot det jag brukar se fram emot på hösten; tända ljus, äta mustiga middagar, åka till vingårdar, fixa halloween och sen avsluta med Thanksgiving. Underligt nog känns det som om jag inte är helt färdig med sommaren.
  Jag tror det beror på att jag inte varit hemma i norden denna sommar. Jag åker ju snart, förstås, men det är INTE samma sak.
  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Vardagen kan också vara helt underbar, när vi förgyller den med saker precis som du nämner med långsam matlagning, biomörker och en massa andra små guldkorn.

  Och sommaren som varit helt underbar kan vi leva länge på! Än drar vi ut det sista, även om luften känns något klarare idag. Vilket jag inte har något emot, egentligen:)

  Och så ses vi i höst, eller hur? Bara det:)

  Kramar
  Suz

  SvaraRadera
 3. Som jag njuter av dina vackra bilder Nettan och den där dahlian... hjälp, så vacker! :)

  Även här återvände vardagen idag och det känns inte så dumt alls faktiskt. Sommaren har varit rent magisk och hjärtat är fyllt med så mycket glädje, värme och energi. På något vis känns det helt ok att blicka framåt mot hösten nu. Njuta av de sista sensommardagarna, krama ur det sista och samtidigt öppna upp för tända ljus, te, brasa, böcker och en varm filt. Och snart har vi alla de vackra färgerna här också. Mmm, jag tror hösten kommer att bli toppen. Och precis som Suz säger, i höst träffas vi ju på ett fik och pratar bok och livet. :)

  Ta hand om dig vännen och ha en fin start in i vardagen!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Vackra bilder Nettan!


  Jag ser fram emot dina fina bilder och tankar i höst, dela den tillsammans fast vi är långt från varandra.

  Här kommer hösten lite senare men affärerna visar med besked snart att nu, nu lägger vi sommaren bakom om snart. Det pyntas för höst och när pumporna kommer, då är jag med på noterna!

  Det ska bli grytor, promenader, äppelcider, äpperdonats, tända ljus, böcker och bra film! Och te såklart, en filt rund benen ute på terrassen är inte så dumt ;)

  KRAM!!

  SvaraRadera
 5. Vi har haft en fantastisk sommar. Men uppstarten till vardagen var lite tuff så min kropp strejkade rejält. Ser fram emot en resa med mina äldsta söner. kram N

  SvaraRadera
 6. Så fina bilder! Jag har inget emot att vardagen satt igång. Gillar rutiner och lite mer kyla...nu kan man ju gå i jeans igen :)

  Ha en fin kväll! Kram Nina

  SvaraRadera
 7. Jättefina bilder. :) Jag ser fram emot ungefär samma saker som du. Dessutom flera soliga dagar med klar hög luft och vackra höstfärger i naturen. Naturligtvis hoppas jag att alla lässugna köper min debutbok "Mina fotsteg i ditt hjärta" och verkligen gillar min nostalgikick med många bottnar. :) Sensommarkram

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin