torsdag 20 juni 2013

Things and feelings


sådant som gör dom gör mig glad/ lycklig. I dag har det varit varmt och skönt, ledig torsdag med jordgubbar, glada barn, fix inför imorgon. Fina armband, sol som värmer upp marken, luften och som gör att det blir åskoväder framåt kvällarna.


Mina favoritarmband, gillar verkligen att hitta nya med jämna mellanrum. Med hem i dag följde en bukett med pioner från affären. Nästa år ska jag ha planterat egna att njuta av!

Fixat blommor till i morgon har jag också gjort, dock inte sju sorter men det gör inget. Blåklinten är underbar men den syns inte i denna bukett. Innan morgondagens firande blir det dock ett arbetspass på jobb, men sen är jag ledig lördag så som sagt denna vecka är verkligen varannandags.

I går fotades ovädret som drog in från Danmark, och som det regnade. Tyvärr var jag på jobb, så jag har lånat bilder från sydsvenskan för att visa hur häftigt det var! Men nu när det är så varmt, runt 25-30 grader så ökar risken för oväder av det här slaget. Så vi får väl se vad det blir för väder till midsommar!

Kram och Glad midsommar


3 kommentarer:

 1. Jag tyckker om dina armband. Ja, det är verkligen roligt med sådana. Jag har också börjat blinga mina handleder med sådana :-)
  COOLT oväder. Älskar då man ser då det bryter in på det sättet. Verkligen läckra moln!
  Skulle vilja fotografera ett sådant själv, vara på en plats där det finns mkt himmel.
  Trevlig midsommar.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Tuffa åskväderbilder. Jag är svag för pion och blåklint. Vår trädgårdspion hade ingen lust att bjuda på blommor i år.

  SvaraRadera
 3. Hoppas du har en härlig midsommarhelg, fina du!

  Igår hade vi ju jättetur med vädret och slapp åskan de varnat för! Men i onsdags råkade vi vara på Svågertorp just när ovädret drog in. Det var inget kul alls!

  Lite armbling är inte fel:) Ska snart visa mitt nyförvärv på bloggen;) Alltid roligt att hitta nya och ibland till och med knåpa ihop ett själv:)

  Ha en fortsatt härlig helg!
  Kramar
  Suz

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin