måndag 20 augusti 2012

Lämnar en del av hjärtat i ...

...den värmländska skogen. Att lämna sitt första barn, många mil hemfrån, många mil från allt invant och tryggt, från kompisar och allt som tidigare tagits för givet. Nu ska han stå på egna ben och i mammahjärtat känns det konstigt som om en bit saknas och det gör det ju, rummet stod tomt i går kväll, ingen cello, ingen kille som kom och sa go natt och som sen spelade TV-spel medan vi andra somnade. Skum känsla. Många tårar i bilen både hos mig och lillasystern. Men även många skratt och tokiga kommentarer under den långa bilresan hem till Skåne. Skåne är oerhört vackert men Värmland är Värmland, och jag är glad att min store son får tillbringa mer tid där!Huvudentrén till Ingesund, musikhögskolan ligger ett stenkast bort!


Östergården blir hans hem under det här året.
Ett mysigt rum, härlig miljö att vistas i. Jag tror det kommer bli ett underbart år för honom och han kommer att lära sig så mycket och sen får vi se om det verkligen är det här han vill hålla på med eller ej?Dagarna i Värmland gick snabbt, vi hann med att plocka 8 liter kantareller som skall rensas och förvällas idag, långpromenader. grillning. Baka surdegsbröd och framför allt vara med nära och kära. Bilresan hem gick bra även om den var lång lång lång.

I dag väntar en hel del hemmapyssel, förberedelser inför morgondagens skol och jobbstart, nu rullar hösten i gång med besked.

Må gott!!!

4 kommentarer:

 1. Kära Nettan! Så som jag känner igen dina känslor.

  Jag tror innerligt att det kommer bli jättebra, när rutiner och så har kommit på plats. Det kommer bli fina år, utvecklande år, minnen för livet. En fantastisk skola.

  Jag tänker på dig!

  Varm kram
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Lilla vän förstår hur Ni känner.Det är som att förlora dem lite.
  Men Iggesunds är ju välkänt,så det hoppas vi han kommer att trivas.
  lycka till för er alla nu

  SvaraRadera
 3. Förstår att det känns tungt att lämna sonen långt bort, men ändå är man glad för deras skull! Ett äventyr och nya erfarenheter.

  Ha det fint!
  Kram Suz

  SvaraRadera
 4. Åh Nettan! Det snörper till i mitt hjärta också när jag läser. Mammahjärtat är så oändligt stort och älskar så intensivt och villkorslöst. Och ena halvan är så ofantligt stolt och vet att detta kommer att bli bra medan den andra halvan vill att allt ska vara precis som det brukar. Vill stanna tiden.

  Tror och hoppas att sonen kommer att trivas bra i Värmlad och skickar dig styrkekramar vännen.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin