söndag 12 augusti 2012

Kräftskiva

Kräftor, goda som vanligt, Västerbottenostpaj som smakade ljuvligt till! Te i fin tekopp, stjärnfall som förgyllde kvällen både för liten och stor! Stort tack till fina svägerskan som ordnat allt så bra!

Allra mysigast hade nog Wille som tillsammans med storebror lade beslag på solstolarna i trädgårdens mörkaste hörn och kollade på stjärnor. Enligt Wille så pirrade det i hela kroppen när han låg där och betraktade rymdens oändlighet! Wille ställde kloka frågor som storebror fick besvara medan vi andra satt kvar vid bordet och kollade på stjärnhimlen. Totalt blev det fler än 70 stjärnfall, x antal satelliter och flygplan som passerade förbi på natthimlen.Mums!
Vacker gammal tekopp


I dag söndag är det konsertdags, men först ägnar jag mig åt att baka av min surdeg som blev på drygt 1 liter denna gång, den bubblade fint innan jag startade, och se så fint det jäste sen då! Nu har jag sparat undan surdegsgrund att ta med till Värmland så att vi kan baka där också! Surdegsbröd är så mycket godare och saftigare än torra köpebröd.
Trevlig söndag önskar jag er alla!

2 kommentarer:

 1. Vilken kväll Nettan! Mysigt! Och kräftor som är så gott...

  Och mäktiga stjärnfall... och det bästa av alt är ju att det händer ikväll igen. Vid kl.22 ska det vara som bäst tydligen.

  Mmm, håller med, det finns inte mycket som slår surdegsbröd. Så gott! :)

  Lycka till med konsert och ha en fin söndag Nettan.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Å vilken härlig kväll. Bara inledningen på din text får mig att känna "wow" inombords. Jag åt kräftor förra helgen (smygstart) - så gott det är!

  Älskar stjärnfall.

  TACK för dina underbara inlägg. Lycka till Nettan med konserten, du kanske är där nu eller är klar när jag skriver det här.

  Varm kram!

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin