torsdag 9 augusti 2012

Torsdagsinspiration...
Att sommaren går mot sitt slut råder inte några tvivel om, kvällarna skymmer snabbare och värmeljusen är det strykande åtgång på. Men än så länge drömmer jag mig kvar i den lilla sommar som finns kvar. Inspireras till vackra dukningar, fräscha blombuketter bara för att och så är det ju den där magiska kräftskivan hemma hos svägerskan till helgen!I sommar har det inte blivit någon stund i hängmattan, helt enkelt för att det har inte gått. Utrymmesmässigt finns det inte plats för den, så jag har fått njuta i min solstol och hängt på stranden med barnen när vädret tillåtit det. 


Mot allt nytt

                              

Annat som talar för att hösten är i antågande är att vi nu räknar ner mot skolstart, att store sonen om en vecka sitter på tåget till Värmland och vi i bilen för att nästa söndag lämna honom på skolan, snacka om förändring både för honom och för oss. Spännande, roligt och som han själv uttryckte det, lite läskigt också!


Så en helt vanlig torsdag som denna så doftar det nystädat här hemma, barnen kivas som sig bör och jag försöker att tänka avkopplande tankar så att det åtminstone är lite lugn och ro en stund i varje fall!

Tjingeling!

Bilderna i dagens inlägg kommer härifrån

3 kommentarer:

 1. Ja, nu känns det att sommaren som egentligen aldrig riktigt kom helt och hållet är på väg att ta slut. Vemodigt :(
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Ja, nog känns det att hösten väntar runt hörnet alltid. Även om jag vill hålla kvar sommarkänslan ytterligare någon vecka. Krama ur det där allra sista så att jag har så att jag klarar mig hela långa hösten och vintern. Kapsla in så mycket sommar som det bara går.

  Även här har det blivit dåligt med hängmattegung i sommar. Helt enkelt pga av alla skurar som har inneburit att hängmattorna ständigt har varit blöta. Lite synd men det är ju så det är. Kanske kan det bli några sköna höstgung istället. :)

  Spännande tider som ligger framför er Nettan. För er alla. Jag är helt övertygad om att detkommer att gå bra. Sonen kommer att stortrivas och ta ett rejält stort kliv ut i vuxenvärlden och du kommer att glädjas och sörja om vartannat. Men det kommer att bli bra vännen. Ni har en unik kärlek och den försvinner inte. Och tack och lov för alla lätta sätt att hålla kontakten idag. :)

  Ta hand om er och ha en riktigt fin helg!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med sensommaren och hösten i antågande kommer onekligen förändringar. Det kan kännas motigt, tungt men det brukar bli bra! Man kommer in i det nya. Har kvar den fina sommaren i kroppen, det är bra. Håller tummarna att allt går bra med skolstarten i Värmland!

   Värmeljus ska jag bunkra upp med, älskar att tända dem. Bilden med det vackra bordet är så härligt. Där skulle jag vilja sitta, gärna med dig!

   Varm kram!

   Radera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin