tisdag 14 augusti 2012

Min morgonpromenad
Det är kyligare på morgnarna nu, ca 8 grader i morse när jag gick ut på min morgonrunda. Testade en ny variant på rundan denna morgon och fotade en hel del. Som synes är det mycket dagg och soldis, och även om det är kyligt finns det hopp om en fin dag ändå!På min runda passerar jag det här underbara huset, det ser så mysigt ut där det ligger längs med bygatan...På väg mot Sockerbruksområdet passerar jag denna gamla kvarn, i soluppgången får den en härlig roströd färg, och soldiset får mig att fundera på de som en gång använde kvarnen för att mala den säd som omgivningarna gav, då det mesta utav bygden fortfarande var åkermark. På väg hem genar jag genom prästgårdsparken som ligger bakom vårt bostadsområden och ser hur äppelträden är fulla av frukt, kanske blir det fråga om att plocka äpplen längre fram i höst??? Men bara kanske?2 kommentarer:

  1. Tack för att du delar med dig av din fina morgonpromenad Nettan. Dina fina bilder förmedlar verkligen den där känslan av krispighet som morgonen för med sig. Jag gillar morgnar. Att vara med då när allt vaknar till liv. Morgnar är hoppfulla tycker jag.

    Sköt om dig!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Vilka vackra omgivningar ni har! Härligt att få ta morgonpromenad i sådant väder, man känner verkligen hur dagen startar!

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin