fredag 13 mars 2009

Friday, lovley friday!


Äntligen fredag! Nu på morgonen har jag surfat rundor, letat inspiration till dagens alla måsten och fastnade på COSAS, alla bilder i detta inlägg kommer från deras sida! Givetvis finns där massor av vill ha, som etiketterna ovan, eller snörena att slå in paket med! Tycker om det enkla i ett vitt paket med ett fint snöre när jag ger bort något till någon!


Eller varför inte en av dessa etiketter i stället för ett vanligt födelsedagskosrt nästa gång vi ska på kalas. Kära svägerskan, har hittat den perfekta presenten till dig senare i år!



Som jag har längtat efter detta veckoslut, eftersom jag jobbar så oregelbundet så är de långlediga helgerna oerhört viktiga för att samla kraft, umgås med familj och vänner, hinna med det där som inte hunnits med under veckan och så framförallt, avkopplingen som en sammanhängande ledighet ger då man får en chans till återhämtning!

I dag har jag en hel på schemat, städning bland annat, sedan har jag lovat de ljuvliga femåringarna att baka bullar i em, och så komma på den där menyn till imorgon samt handla! Så även om jag är ledig från jobb har jag nog att göra ändå! Någon gång ska jag inhandla köksrengöring som doftar annat än den sedvanliga Ajax som finns i skåpet just nu!



Nettan ♥

2 kommentarer:

  1. Hejsan!
    Kul att du kikade in hos mig..välkommen tillbaks!;-)
    Gillar oxå cosas grejor..mkt fint bara ett knapptryck bort!
    Ha en mysig ledig helg!!
    Kram Nettan

    SvaraRadera
  2. Jag ska också iväg att handla..Kram Lotta

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin