lördag 1 december 2012

Välkommen December

Finns det bättre sätt att börja en ledig lördag på än med en tur till bageriet. I deras kakmonter fick Wille och jag syn på dessa otroligt vackra marsipanfrukter och bär. Så snyggt gjort.

I ett år nu har vi bott inne i byn/stan och visst finns det fördelar och nackdelar med att bo i byn jämfört med att bo på landet. Kommunikationerna är ett plus, lördagspromenader till bagaren likaså, och vi bort otroligt bra, men jag kan ändå sakna det stora huset på landet som jag trivdes så bra i! Barnen trivs här  nu och jag har ju vant mig nu.På väg hem från bageriet stannar jag vid blomsteraffärens skyltning, de gör så fina dörrkransar och jag blir lika sugen varje dag på att köpa en, snart kanske det är dags, vi får se eftersom dottern gärna vill göra en egen. Något hon provade på att göra på skolan i går!


Kul med pysslig dotter!

Här hemma har vi startat dagen med nybakat bröd från bageriet, varm choklad, premiäravsnittet av årets julkalender. I eftermiddag väntar genrep inför kvällens advenstkonsert, ska bli så mysigt.
Trevlig första december önskar jag er!


(Alla bilder är mina egna)


2 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder!
  OCH jag tycker jättemkt om din adventsstake!!
  wow, en sådan skulle jag vilja ha. Cult design har så coola grejer.
  Nästa år hoppas jag kunna fixa en sådan!
  Marsipan är gott. Älskar det jag också!
  Ha en glad först advent!
  Kram!!

  SvaraRadera
 2. Hej Annika!
  Tack så mycket, gillade Cults grejor långt innan de slog igenom och har under åren byggt upp en samling med saker, har bland annat det stora fatet där du får plats med nio ljus som jag använder nu till adventsljus, och på sommaren har jag den med bara värmeljus. Blir så fint när det glimmar i mörkret.
  Och ja marsipan är väldigt gott, speciellt i juletid tycker jag.

  Kramar

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin