måndag 12 november 2012

Bra, bättre, bäst


Att vardagen inte är sådan det vet jag, när oron äter upp mig och jag vrider och vänder på saker och ting. När vardagens pusselbitar ligger i en skramlande låda, planerna som gick upp i rök och jag inte kan pussla ihop dem för att bitarna helt enkelt inte passar då trivs jag inte med tillvaron. Men, ur sådan röra brukar ordningen resa sig och tillvaron blir oftast strukturerad, planerad.

I dag är det måndag, jag är ledig och planerandet pågår redan, denna vecka är speciell, visst den är en vecka vilken som helst på året men vi får härligt besök av pappa (morfar) och ska få rå om honom i ca 4 dagar, barnen ser fram emot det och vi ser fram emot det.

I går firades fars dag här hemma, barnen överaskade pappan med frukost på sängen ( visst även om jag jobbade hade jag ett finger med i spelet) men barnen gjorde jobbet. Var även på en ny upplevelse i körsammahng, vår lilla kör var med i en Taizé-mässa och sjöng. Det var oerhört avkopplande när hela förra veckan bara varit ett enda stressigt kaos. Både dottern och jag njöt av lugnet, ljusen och sångerna. Tyvärr har jag inte några bilder men det var så avslappnande, rekommenderas som avslut på en stressig vecka.

Många bloggar har redan börjat fila på julstämningen, men jag ligger lågt med det, ett tag till i varje fall, men när vi närmar oss första advent, då kör vi, fullt ös mot julen! Och ja i år har jag i varje fall fixat barnens advenstkalender i tid, någon kanske minns fjolårets frustration, då alla TV kalendrar var slut?

Kramar

(Dagens bild härifrån)

5 kommentarer:

 1. Känner igen mig Nettan! Tycker om ordning och struktur. Oro är tärande, stressande. Hoppas pusselbitarna faller på plats snart!

  Det låter härligt att din pappa och barnens morfar kommer. Fint att vara tillsammans i några dagar. Er upplevelse med kören lät underbart. Förstår om det var avkopplanfe och en skön stund för alla sinnen.

  Julen får vänta lite här med. Först ska vi fira Thanksgiving nästa vecka. Sedan kör jag på ;)

  Drömmer också om te tillsammans med dig och Lotta. En dag hoppas jag att det blir så!

  Varm kram!
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Har läst i kapp några inlägg här hos dig. Hoppas Linnea mår bättre och att ni kan få en lugn vinter med kommande advent och jul!
  Stor kram till hela famijen!

  SvaraRadera
 3. Vad fint att din pappa är på ingång. KAN tro att ALLA gläder sig i din familj. Pirr och mys!
  Härligt!
  Julen måste vänta här med. Som Lotta säger firar vi Thanksgiving den 22, och innan dess så vill jag inte se minsta julsak i mitt hem.
  Då den är över är det fritt fram.
  Oro är hemskt, tärande och frätande.
  Hoppas att ni ska få det lugnt och fint i vinter.
  GLAD att ha hittat din blogg, Nettan. Ska länka upp dig genast.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 4. Härliga bilder och mysig blogg:)

  Men vart följer man dig här på bloggen??bloglovin?

  om du gillar inredning kan du kolla in min blogg:)

  ha en fin dag

  LOVE Maria från inredningsvis.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maria!
   Tack för dina fina ord! Bloggen finns på bloglovin och även så att den går att följa via bloggen. Titta i högerspalten så hittar du det under rubriken bloggintresserade!
   Kram

   Radera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin