söndag 24 februari 2013

Ibland lyckas man

Igår gjorde jag en sak jag aldrig brukar göra, egen glasstårta och jag lovar att det var den godaste glasstårtan någonsin. Hela familjen tyckte samma sak. Vi hade hemvändarmiddag med store sonen och lagade helstekt fläskfile med örter och spansk potatissallad (en varm potatissallad) och massor av färska grönsaker, och middagen avslutades som skrivet med glasstårta. Kan säga att det var många moment i att göra den, men det var kul och utmanande, mannen skrattade gott åt klistrig marängsmet, åt tre olika bunkar som det vispades i samtidigt men han skrattade inte åt resultatet.

Jag kan nämna att glassen innehöll tre av mina favoriter, choklad x 2, pecannötter. Om ni vill ha recept får ni höra av er!


Annars var det en rätt lat lördag, jag passade på att skumma lite artiklar, spelade spel med barnen och hamnade i fåtöljen med en bok, underbart gott efter en hektisk vecka! När jag satt där och filosoferade dök den här grabben upp och passade på att mysa lite med kissen som värmde mina fötter.


På kvällen blev det ju dags för mello igen, vi hade inte fått tag på biljetter och visst även om det säkerligen är häftigt att se så känns det som om att artisterna lämnade lite att önska... jag vet inte tyckte väl startfältet var så där, vi avslutade kvällen med att kolla på Hypnotisören, men jag somnade och gav upp, så jag får se i kapp lite i dag. 

Annars blir det en lat söndag här hemma, vi har inte några direkta planer. Vad gör ni andra på en ledig söndag?

2 kommentarer:

  1. Mmmm..jag blir jättesugen!!
    Mums!
    Mums!!
    Skulle gärna prova själv. Lite nyfiken på din varma potatissallad också.
    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Å!!!!

    Så gott det det ser ut Nettan. Helt ljuvligt. Jag blev så sugen att jag tog lite glass med chokladsås, klick grädde och lite maränger. En snabbvariant ;)

    Hela er middag låter fantastiskt god!

    Vad skönt att vara tillsammans och ha en lat söndag!

    Kram
    Lotta

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin