lördag 16 februari 2013

I'm Sorry
Usch vad jag skäms. Skämsluva på!

Veckan har varit hektiskt, jobb blandat med frustration över vad vården i bland kan skapa icke önskvärda problem. Det blandat med besvikelser över undermåliga föreläsningar,värk i käken som visade sig vara en infektion som slutar med antibiotika och massor med tentaplugg har gjort att  jag försummat mina fina bloggvänner och nu skäms jag enormt!

Har nu surfat rundor och försökt uppdatera mig om fina vänners resor, måenden och saker de gjort och planerar att göra. Jag brukar inte vara så off men livet har inte varit på topp om jag säger så. Gårdagens galleri fredag hade jag författat tidigare just för att jag kände på mig att det skulle bli tuffa dagar. Men att det skulle bli så tufft, hade jag ingen aning om.
Annars går lördagen till tentaplugg och i kväll givetvis mello med barnen. resten av helgen tillbringar jag med näsan i böckern och spotify på datorn och försöker att låta bli att morra åt familjen när de pratar med mig...
Må väl! Återkommer efter den 21/2 då tentan är avklarad och jag förhoppningsvis mår bättre!

Kramar

2 kommentarer:

 1. Du får inte alls skämmas, strunta helt i det och fokusera på livet! Det bär med sig alla möjliga situationer som vi inte kan påverka, bra och dåliga. Och ibland måste man få morra lite åt sin omgivning, när det blir lite motigt. De förstår, de är själva drabbade ibland. Och tar man bara små stunder av samvaro emellanåt är allt fint.

  Vad gäller bloggen så ska vi inte ha några dåliga samveten och må dåligt när vi inte hinner med så mycket som vi vill. Intentionen finns där, tankarna och känslorna. Vi sätter ord på dem när vi har lust, inte för att vi har dåligt samvete. Glädjen blir desto större när vi läser varandras ord, om de kommer ur en själ som är avslappnad och tillfreds med sin stund i bloggvärlden.

  Så bort med alla dåliga samveten! Jag förstår precis vad du menar, befinner mig själv där ibland. Men har bestämt mig för att det här ska vara en roligt uppgift i livet, som jag gör för att jag vill och inte för att jag borde eller måste. Måsten har vi tillräckligt av i livet, här hänger vi för att, och när, vi har tid och lust. Ibland får det bli lite uppehåll och glest mellan både inlägg och kommentarer och ibland duggar det tätt Vi är därute i cybervärdlen för varandra. Vi har funnit härliga vänner som vi läser och stöttar. Men vi har det verkliga livet att ta hänsyn till och jag tror vi alla förstår och accepterar varandra, även om vi "försvinner" härifrån bloggen ibland.

  Håller tummarna för dig på tentan och önskar att du ändå får en skön helg, trots massor av plugg!

  Kramar
  Suz

  SvaraRadera
 2. Nettan, så klart du ska fokusera på din tenta...och livet, inget att skämmas över! Jag har inte varit online som jag brukar på över två veckor. Den här veckan hemma har varit så intensiv, har knappt fått ihop det. Precis som Suz så klokt skriver, ibland består livet av både bra och dåliga situationer som man inte kan påverka. Och vi vill ju blogga också, men det blir så mycket bättre om vi känner oss avslappnade och har tiden.

  TACK raraste för din underbara hälsning hos mig Nettan, det betyder så mycket! Jag vet ju hur mycket du har omkring dig.

  Ta hand om dig, koppla av lite också och varmt LYCKA TILL nu med tentan. Håller alla tummar!!

  KRAM
  Lotta

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin