onsdag 20 februari 2013

Massor av måsten...

... och här sitter jag, i lugn och ro och filosoferar. Jag är rätt bra på det i bland, speciellt när jag vill fly undan tråkiga saker, eller tråkiga beslut. Barnen har sportlov, jag har tentaläst till ögon bokstavligen gått i kors och i dag är det dagen före tentan och jag repeterar det sista. Känner mig rådvill, tycker inte att jag har grepp om nått, men jag minns att jag brukar vara sådan förr om åren också, tyckte alltid att jag kunde läsa lite till eller lite mer, men det finns faktiskt en individuell gräns för hur mycket info en hjärna mäktar med att ta in och jag tror den gränsen är nådd för min del.

I dag har jag också testat på något nytt, det var spännande och utmanande och jag halkade inte på ett bananskal även om jag trodde att det skulle kunna bli så, med andra ord dagens utmaning klarade jag galant!

I kväll kommer store sonen hem, härligt och utmanande det också, det är dags för musikhögskolornas sökningsveckor och tuffa dagar väntar för hans del. Han har sin plats kvar i den värmländska skogen men måste också våga sig på utmaningen att söka vidare.
Jag ser fram emot att få dagar med ljuv cellomusik här hemma, tonåringar som kommer och hänger runt mitt huvud med alla sina frågor och funderingar och härliga samtal.


(Bild från tumblr.com eftersom sonens cello just nu befinner sig på tåget.)

Nedan kan ni lyssna på Apocalyptica och höra hur man kan använda en cello inte bara till klassisk musik utan till annat också.


Så mellan 09:00 och 12:00 får ni gärna hålla en tumme eller två, det vore väldigt snällt!

Kram

1 kommentar:

 1. ÅÅÅ så det är audtions nu för honom som gäller?
  Till musikhögskolorna?
  SÅ spännande och STORT!
  Heja honom!
  Cello ÄR vackert. Förstår att du gläder dig över att höra lite sådan musik hemma nu.
  NU är nog dagens audition över. hoppas det gick BRA!!!
  Berätta sen om hur det gick.
  KRAMAR!!

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin