torsdag 19 juli 2012

Utflykt och ...

...snart semester!

I måndags däremot körde vi en favorit i repris, barnen här hemma har tittat på Kullamannen upprepade gånger och i måndags packade vi picknick-korgen i gen och styrde mot nordvästra Skåne. Kullaberg stod det klart  och tydligt. Hemma öste regnet ner, vi fick en fin men oerhört blåsig dag. Barnen klättrade och vi klättrade, en sak kan jag i varje fall konstatera och det är att jag inte är någon bergsget, uppför går alltid bra men nerför, fy bubblan säger jag bara!

Vi började med att besöka Himmelstorpsgården där barnen i Kullamannen bodde, våra barn sprang runt och tittade och fascinerades över vad som gjorts var i filmen. Dottern ville besöka gården där Dr Müller bodde men den hittade vi inte till! Himmelstorpsgården är i dag en Hembygdsgård, och ligger oerhört vackert med magnifik utsikt. Hästar i hagen...



Efter besöket på Himmelstorpsgården åkte vi via Mölle ut till Fyren på Kullaberg, stenig vandring längst ut på spetsen, blåst och regndroppar som hängde i luften, men fantastiskt härligt!




Snart ligger dessutom semestern kring hörnet, en natt mellan lördag och söndag är allt som återstår!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin