lördag 28 april 2012

Svärfar 90 årJag är svag för att fotografera mat, och idag blev det en hel del foton av den varan då vi åkte till Ängelholms Hembygdspark och Wärdshuset där för att fira kära svärfar då han i veckan nådde den vördnadsvärda åldern av 90 år! En mycket klok man som orkade med en hel eftermiddag med barn och barnbarn. Vi är så glada över att ha fått fira denna milstolpe tillsammans med honom. Och maten var sagolik, kan verkligen rekommendera ett besök där! På menyn då? (Och ja pappa, jag åt murkelsås!)

Toast Skagen
Oxfile, Potatisgratäng och murkelsås
(Hälleflundra och nypotatis för några i sällskapet)
Chokladpannacotta med färska bär/ alt fruktsallad

Vackra blommor i buketten som svärfar fick, denna oerhört vackra gerbera lyser upp tillsammans med de övriga som gick i orange och blått!
I hembygdsparken finns ett minizoo och framförallt kärleksfulla och glada fåglar (undulater, en kakadua vid namn Rocky också!).


Efteråt tog vi alla en tur hem till svärföräldrarna för att umgås lite mer och då plockade svärmor fram ett underbart gammalt fotoalbum, där bla hennes mor som ung finns med, men de fotografierna förtjänar ett eget inlägg så ni får ha tålamod till i morgon!

1 kommentar:

  1. Underbart att få fira din svärfar som fyller 90 år!

    Jag har också en förkärlek för att fota mat och speciellt när det är gott. Vilken meny ni åt! Vad fint att ni var så många och att det ni fortsatte umgås hemma hon din svärmor. Album är ju så härliga att titta i.

    Varm kram
    Lotta

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin