söndag 15 april 2012

En söndag för återhämtning




En söndag för återhämtning, avkoppling och uppladdning inför veckan som kommer. Härligt väder med lite disig himmel där solen bryter igenom, vackra färger som ger lust att skapa, ett slitet träbord, vacker kaprifol som tar sig för varje dag, som ger löften om den årstid som kommer. I kväll en promenad tillsammans med mannen, genom byn, hand i hand. Flöjtspelande dotter, ljusa klara toner.



Till eftermiddagsfika, nygräddad äppelpaj och i kväll tänder vi grillen igen och njuter av en härlig söndagskväll...

Ha en härlig söndagskväll och njut av varje dag!

2 kommentarer:

  1. Låter som en helt fantastisk söndag Nettan! Kärlek på alla sätt och vis. :)

    För mig och maken blev det ingen promenad hand i hand idag, däremot satte vi potatis tillsammans och det var riktigt mysigt det med. Lite flirtande i potatislandet är aldrig fel. ;)

    Ta hand om dig vännen!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Härliga söndagar, men just denna blev Ikea och akuten för oss! Inhandlat byråer till dotterns garderob och skrivbord och hurts till min pysselhörna:) men drygt med möbelvaruhus en söndag. Akuten blev det med dottern, som ramlat i en trappa på lördagskvällen och hade väldigt ont i svanskotan. Men vi blev hänvisade att uppsöka vårdcentralen på måndagen, fick några värktabletter och snällt åka hem. Men hon är röntgad nu och det var ingen fara på taket som tur var!

    Ursäkta att jag inte svarar på din fråga om visningen förrän nu, men jag har varit lite smått frånvarande i den digitala världen utanför jobbet ... men den är hemma hos oss på Greve Alfreds väg 5 i Sövde (strax söder om Sjöbo) på söndag, den 22 april,mellan 14.00-16.00. Välkommena att dyka in på en liten fika och kika lite på kollektionen från Zelected by Houze:)

    Ha en go vecka!
    Kram
    Suz

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin