torsdag 12 april 2012

Annorlunda

Så annorlunda det har känts, bara fyra personer hemma mot de vanliga fem, store sonen på resa med kompisar till Prag. Hela denna veckan har det varit tyst, tomt och annorlunda, en fingervisning om att snart är det dags på allvar, snart är han flygfärdig och ska lämna boet, det som är tryggt och vant... Men å andra sidan ska han ha luft under vingarna och göra det han vill. Han är trygg min stora kille, en klippa att räkna med för sina vänner och sin familj, en underbar storebror... men ändå så fattas han mig när han är i väg så här och testar sina vingar och det är trots allt annorlunda...

Här hemma rullar dagarna vidare, lilla loppans mage stökade något dygn och har nu lugnat ner sig men jag får en klump i magen varje gång den spökar så, för innerst inne vet jag att det kan vara på riktigt, det kan vara på allvar men just här och nu kunde vi dra en lättnadens suck, men den är läskig det går det inte att borste från.
Vi längtar efter värme och vår just nu, våren fick ju ett bakslag under påskhelgen men kanske kan det ändra sig denna helg, och det vore kul att få plantera lite blommor, ta en cykeltur med barnen och kanske starta den där grillen igen...

I morgon är det fredag och det ser vi fram emot! Så ha en skön torsdagskväll...


1 kommentar:

  1. Åh, som jag känner igen mig i dina tankar och känslor kring det här med barn som börjar bli flygfärdiga. Det närmar sig och det är verkligen med blandade känslor. Mest glädje och stolthet över de människor de har blivit och de äventyr som väntar dem på egen hand. Men också ett stygn av sorg och saknad över att en tid i våra liv snart är till ända. Hur kunde det gå så fort? Menjag tror och hoppas att denna tid kommer att följas av nya guldåldrar.

    Skönt att höra att dotterns mage mår bättre. Det gör så ont i en då barnen inte mår bra och man önskar att man kunde ta deras smärta.

    Kram Lotta

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin