måndag 18 oktober 2010

Söndagen den 17/10 och idag...

... igår var vi först till Särslövs kyrka för att lyssna på Kim som spelade och på Hanna som sjöng, mellan Kims cello och Hannas röst rådde total harmoni, så häftigt! Hoppas verkligen att de gör om detta koncept för det var lyckat! Sen var det hem för att fortsätta röja i trädgården, och fixa inomhus, mitt under eftermiddagen kommer Wille och klagar på att han inte mår bra, och givetvis har grabben feber. Så det blir till att vara hemma från skolan, det är inte ofta Wille är sjuk sen vi fick hans polyp i näsan borttagen förra hösten, jag tror han har varit sjuk typ en gång sedan dess jämfört med innan då han hade förkylning och halsfluss på varandra och det kändes som om det bara gick runt här hemma. Men jag tar det med ro, en dag hemma till att börja med så hoppas vi att förkylningen snart läker ut för Williams del.

Vädret har varit kallt både igår och i dag, det är ganska så tidigt på hösten för att vara så kallt redan! Här hemma myser vi med film och tycker ändå att dagen hittills har varit rätt så ok, William är hes och snorig, lite febrig men det fungerar ändå bra. Han skiljer sig från Nea när han blir sjuk. Nea får oftast hög feber och somnar och sover av sig det hela. Wille är mer vaken inte lika aktiv som vanligt men ändå vaken och igång, jämfört med Nea som lägger av fullständigt och vare sig äter eller dricker när hon är sjuk. Men det ju  höst och höst innebär förkylningstider.

Annat denna vecka, som ändå verkar bli rätt lugn, vi har inte så mycket inplanerat efter de senaste hektiska veckorna vilket känns skönt. Utan mer bara vara, jobbar helgen som kommer och efter det har jag tre lediga helger på raken! Ska bli skönt att få vara tillsammans med familjen när de också är lediga!

1 kommentar:

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin