onsdag 27 oktober 2010

Envisa virus och baciller

...sjukstuga. Så har vi det här, alla tre barnen, ont i halsen, ont i magen, ont i huvudet. med andra ord är det rätt så synd om dem.

Ute är det gråväder så det gör ju inte saker och ting bättre heller. Men det får bli te, filt, bra film tillsammans med dottern, vi brukar avverka tjejfilmer på löpande band sådana här dagar, i dag kan det mycket väl bli Mamma Mia, För Evigt eller någon annan film som faller den unga damen i smaken.

Det är bara att gilla läget, barnen blir ju sjuka ibland och det kan ingen rå för. Det är ju inte planerat med illvilja eller liknande utan det är bara att ta hand om dem och se till att de har det så bra som möjlig. Sen har återhämtat sig så att de orkar med sina aktiviteter i skola och på fritiden och då kan vardagen återgå till det normala igen!

Har i varje fall hunnit med att stryka de pärlplattor som unga fröken roar sig med att göra. Det blir även en hel del teckningar. Det är dock tufft att stå bredvid och se hur hon snörvlar, höra henne hosta och veta att det lilla man lyckas göra knappt lindrar förkylningssymtomen utan att detta bara måste ha sin gång.

Nåja vi blir hemma resten av veckan och så får den unga damen en bra start efter lovet igen!

1 kommentar:

  1. Våra barn måste befinna sig i "pysselåldern" för Markus ritar 10 teckningar, viker 8 flygplan och gör en och annan pärlplatta varje dag!

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin