måndag 25 oktober 2010

Monday morning...

Febervarm tjej vaknade bredvid mig i sängen, vi skickade i väg de tre "pojkarna" i huset till sina respektive skolor och nu är det bara vi och kattfröknarna hemma. Vi ska fixa lite vardagspyssel först här hemma sen blir det lite pyssel, vi såg lite roligt julpyssel i Pandurokatalogen så det blir nog en tur dit denna vecka. Lite fina julgransprydnader och julkort som vi kan göra tillsammans hon, William och jag, tror inte de andra är så intresserade av att pyssla.Bilder från Panduro Hobby


Annars är det en rätt oplanerad måndag och veckan har ju fått planeras om eftersom Linnéa är hemma och sjuk. I morgon åker mannen till Göteborg över dagen, någon slags mässa så han är inte hemma förrän sent på kvällen. Sen får jag se hur onsdagen blir om jag kommer kunna jobba eller ej, det vet jag först i morgon. Torsdag och fredag är snabba dagar denna vecka, vanliga torsdags och fredagsrutiner, med spelning ar och möten. På lördag väntar en tur till Höganäs och marknaden där, samt middag tillsammans med fina vänner, och så har vi då söndagen som än så länge är oplanerad, vilket känns skönt. Trädgården ska ju förberedas för vintern och vi har fått undan möblerna, så det är mest kratta löv, och förbereda buskar och liknande inför vintern.
Likaså ska våra fönster tätas inför vintern och bomullsvadd att lägga mellan dem ska införskaffas så att vi kanske kan sänka våra energikostnader denna vinter. Så brist på sysselsättning har vi inte!

Kram & trevlig vecka

3 kommentarer:

  1. Snygg höstlayout, Anette! :-)

    SvaraRadera
  2. Hoppas Linnea är piggare igen! Låter dock mysigt att få vara hemma med mamma och mysa.

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin