söndag 31 oktober 2010

Ryds Marknad, middag...

... och många skratt bjöd gårdagen på. Staffan och jag fick en helt barnfri eftermiddag och kväll tillsammans med våra underbara vänner och deras lilla tös. Lite kryddor och några korvar blev resultatet av besöket på Ryds marknad. Hemma hos våra vänner åt vi god Thaimat, och enkel pannacotta med färska hallon. Väl här hemma sov sedan barnen gott och det blev inte så sent i säng som jag trott att det skulle bli.
Resultatet blev att vi vaknade strax efter 07:00 vintertid och då hade tvillingarna redan gått upp. Med den tidiga starten har vi fått massor gjort här hemma idag, projekt arbetsrum har tagit sin början och den fula vita byrån i vårt arbetsrum är numera bara ett minne blott! Skönt!

Vi ska även rensa ur de gamla lagerhyllorna vi har och uppdatera för att få det mer enhetligt i arbetsrummet och det ska bli skönt att få lite ordning och reda bland papper, pärmar och böcker!
Och framför allt rensa ut allt gammalt skräp som bara samlas på hög! Lovar att visa foton före och efter längre fram i veckan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin