söndag 1 juni 2014

Söndagssummering


Långhelg, sommarfeeling, glada somriga barn, scoutläger, jordgubbar, drömmar, hopp, frustration och välkommen juni, så efterlängtad så välkommen!

I min/vår plantering växer det så det knakar, potatisen som vi odlar i hinkar skjuter i höjden och tomatplantan jag fick av min fina körvän Malin blir allt buskigare, ljuvligt och på min nyplanterade lilla rosenbuske kommer den första knoppen! Rädisor har vi skördat under veckan till sonens (och mannens) lycka.


Hemma hos svärföräldrarna lördag-söndag fixa med hängrännor och rensa ur dem så att de fungerar som det ska, njuta av vacker musik från unga musiker på svt, prata om det förflutna och oron för framtiden. Lyssna och bara vara. Njuta av den vackra naturen och höra åskovädret på håll innan det blev dags att hämta....





... de trötta lägerscouterna som slocknade i bilen på väg hem från lägret, att åka i väg och sova i tält tar på krafterna och det blev väldigt tyst i bilen på vägen hem!


Nu väntar en ny vecka med utmaningar, skolutflykt, flytt, flyttstäd och adjö till Värmland för sonens del!

Kram







3 kommentarer:

  1. Sötnosar! Så skönt med trötta och nöjda barn ;)

    Ja, hej juni! Tycker era dagar har börjat alldeles förträffligt. Jordgubbar äts nästan dagligen här nu.

    Ha en fin vecka och lycka till med flytt, städning och allt!

    KRAM till dig Nettan
    Lotta

    SvaraRadera
  2. Vilken fin söndagssummering. OCH vad jag minns hur skönt det var att somna i bilen då man var liten, och ur HEMST det var då man måste vakna och lämna bilen, haha!!
    Jordgubbar så gott!
    OCH försommaren så ljuvlig.
    Ja, må allt gå bra med allt du har för dig nu. Lycka till!
    Kramar!

    SvaraRadera
  3. Fullt upp och härligt med juni! Här har vi också fullt upp och jag börjar undra när vi ska få till vår nästa fikaträff! Men skam den som ger sig, någon gång under sommaren ska vi väl ändå kunna hitta.

    Ha det fint!
    Kram
    Suz

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin