torsdag 29 maj 2014

Torsdagsummering av den gågna veckan i punkt

Vi börjar med förra veckans övernattning på skolan, en härlig stund med tredjeklassarna, under bar stjärnhimmel tillsammans med Wille och en av hans kompisar, tjejsnack i gungan, minnen för livet, för barnen värdefulla sådana hoppas jag.Sedan pick-nick konsert på lördagen tillsammans med barnen, fantastiskt vad musik kan svetsa samman!

Grillkväll med finaste svägerskan och sedan övertidspass på jobb, bristen på sjuksköterskor/barnsjuksköterskor märks då välbehövlig återhämtningstid går åt till övertid i stället!
Morsdag firades med en vacker bukett blommor från barnen!


Och dagen efter kom det ett blombud från den store sonen!
(Som nu går säker från att serveras fiskbullar under det kommande året).

En ledig måndag där massor av måsten klarades av innan det drog igång igen och nu närmar sig den första av sommarens två flyttar med stormsteg! Bostadsletandet når nya höjder och än har vi inte hittat något men vi jobbar på det!


Att sluta trean är stort, i dag inhandlades det sommarkläder till busiga barn och de gillar helt klar det marina temat! Underbart! Linnéa fick en vit klänning med marinblå ankare som hon har suktat efter i månader!


Att vara förälder (mamma) till tvillingar är häftigt, två barn så lika men ändå så olika, i dag var det dock enkelt att handla kläder till dem till avslutningen, enklare än på länge och det är så skönt att ha det gjort!

Resten av veckan då, består av ett övertidspass till, det andra på mindre än en vecka, scoutläger, och för oss vuxna en tur till svärföräldrarna, det ska rensas takrännor (mannens uppgift) och lite annat småfix och på måndag väntar lite andra spännande utflykter där tumhållning kan behövas!Ha en skön helg!

4 kommentarer:

 1. Ja, så kul med tvillingar. Jag har ju tvillingbröder, yngre bröder.
  Mina flädrar har alltid sagt att det är så lätt med tvillingar, tvärtemot vad alla andra verkar tro. OCH de har ju onekligen ett unikt band.
  Så de går ut trean. Ja, det är stort.
  Lycka till med bostadsletandet!
  Så fina morsdagsblommor.
  Ha en fin helg.
  Kramar!!

  SvaraRadera
 2. Hej Nettan,

  så fint att titta in här igen! Jag har varit offline ett tag som du säkert märkt. Väldans fina blommor du fick på morsdag! Den här tiden är så speciell med allt det vackra som naturen erbjuder, skolavslutningar, det stundande sommarlovet. Skulle tycka om att ha en tvilling ;)

  Sköna dagar ni haft!

  Varm stor kram!

  Lotta

  Ps. letar ni nytt hem?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vi letar ju ett nytt hem till sonen i Örebroo, går så där 😒
   Men det ska nog lösa sig!

   Kram

   Radera
 3. Intensivt men härligt! Och visst är det skönt när avslutningskläderna är fixade. Dottern tar ju studenten här och det är fullt upp med allt som ska fixas. Tiden flyger iväg och jag kan inte förstå att imorgon börjar juni. Dottern, å andra sidan, kan knappt förstå att om två veckor har hon slutat skolan och lämnar den tillvaron bakom sig. Det är både skrämmande och spännande!

  Ha det fint vännen och sköt om dig!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin