söndag 22 juni 2014

Söndagsutflykt

Lediga söndagar efter att ha jobbat midsommar är det inte något fel på, började med morgonpromenad tillsammans med dottern och mannen, underbart, sedan vidare till Österlen och Olof Viktors en höjdare på goda mackor och go'fika. 3/5 av familjen valde mackorna nedan, dottern tog favorit i repris, deras goda morotskaka och vi kan ju säga som så att promenaden upp till Ales stenar var välbehövlig efter lunchen.Ljuvlig plats på underbara Österlen. Rekommenderas.
Skåne visar sig just nu från sin vackraste sida, med blommande Vallmo, och vinden som får sädesfälten att vaja som vågor i havet, underbart! Lång kjol, bara ben och uppför backarna till Ales stenar i blåst och med hotande regn, men så värt utsikten trots att vi frös och fick skynda oss ner.
Sådana här dagar är viktiga återhämtningsdagar och jag njöt till max och är nu skönt trött men fylld med positiv energi!Har du någon favoritplats som ligger dig varmt om hjärtat? Fota gärna, skriv  och länka så kanske det blir en utflykt dit i framtiden!

Kram

6 kommentarer:

 1. Härliga bilder. Har varit i Ystad men aldrig på Österlen. Skulle vilja åka dit någon gång men det blir inte i sommar.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Agneta!

   Om du kommer till Skåne tar vi gärna en tur till Österlen med dig! Det är så vackert. Precis som det är vackert i Arvika.
   Kramar

   Radera
 2. Underbara Skåne Nettan! Bilden på vallmon tar tag i mig speciellt mycket…skulle vilja se det på plats. En favorit för mig är som du vet Conneticuts kust, Stockholm och Stockholms skärgård. Njuter av dina bilder och glad att ni hade en fin midsommarhelg och söndag ihop. Österlen är fantastiskt och jag skulle gärna äta på Olof Viktors och besöka Ales stenar.

  KRAM!
  Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är alltid välkommen Lotta det vet du, så härlig dag i går även om regnet hann i fatt oss så njöt vi av utflykten som gav ny energi som gick åt i dag!

   Hoppas verkligen du kommer till Skåne någon gång.

   Kram
   Nettan

   Radera
 3. SÅ fint, och vilken goooood mat. OMG! Jag blir så hungrig.
  På Österlen har jag aldrig varit, men gissa om JAG skulle vilja åka dit. ÅÅÅÅÅ!!
  Kramar!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Annika, det var fantastiskt där, så gott och så avkopplande. Hoppas att ni någon gång kan komma till Skåne och hälsa på när ni är i Sverige.

   Kramar
   Nettan

   Radera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin