söndag 1 december 2013

12 år av tradition


Tolv år av tradition, av stearinljus, fin körsång tillsammans med barnkören, i år var det som kören framförde komponerat av vår körledare och kantor Jens Eriksson.  Stämningsfullt? Om, den lilla kyrkan på slätten, fylld av människor, massor med barn. Vackert, en varm tradition som våra barn är uppvuxna med och som betyder så mycket.
Barnen som bygger årets julkrubba med de vackra snidade figurerna, figurer som varit med länge och mängden figurer som växer år från år för att räcka till alla barn.
Väl hemma, lugn och ro, lite mosig i huvudet efter allt arbete i helgen med magisteruppsatsen som verkligen tar massor med tid just nu, samt skrivuppgifter till praktiken som skall göras.  Men det blev ju advent ändå och det kommer bli jul också även om det känns konstigt det här året av olika anledningar.

Ha en underbar söndag!

Kramar

3 kommentarer:

 1. Det blir både advent och jul, oavsett hur mycket eller lite vi pysslar och stökar. Välj ut det du tycker allra mest om och gör det, lägg fokus på att mysa med familjen, försök strunta i alla krav vi så väldigt lätt ställer på oss själv - och ta hand om dig vännen!

  Varm kram
  Suz

  SvaraRadera
 2. SÅ underbart!!
  Älskar traditioner av det slaget.
  Sant, det blir jul ändå. Tycker också att du ska göra det du känner för. Det är inte roligt om det ska stressas.
  Duktiga du med din uppsats.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Mysigt med traditioner.

  Kram N

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin