tisdag 26 november 2013

Liten

Så kände jag mig idag i väntrummet till tandläkaren. Jag vet att det inte är synd om mig, jag har mig själv och min tandläkarskräck att skylla på att jag befinner mig i den situationen, men det gör inte det hela mindre skrämmande. Jag kände mig så liten där i väntrummet, förstår verkligen barnen när vi pratar med dem om att saker och ting kan göra ont eller kännas trots bedövningssalvor och snabba små stick i fingret eller pill i halsen.

Kände mig så utlämnad i dag, ensam och rädd, tur att det fanns en snäll tandsköterska att hålla i handen och som kunde stoppa tandläkaren när det blev för mycket, han tyckte säkert att jag var sjåpig men det är faktiskt min mun och mina tänder och det behövdes några andningspauser under tiden det tog att få ut tandeländet. Men nu är eländet äntligen ute och visst är det ömt och gör ont i munnen men det är inte som när det var som värst så det här ska nog bli bra igen, hoppas jag!

Annars gör vi skriftliga framsteg med magisteruppsatsen, i dag har vi använt oss av nyförvärvade statistikkunskaper och på lördag ska vi gå igenom mycket av materialet och sammanställa det sista inför arbetsseminariets deadline på måndag. Ska bli så skönt när den här uppsatsen är över och jag kan lägga den biten bakom mig även om detta studieår har varit så roligt. Och så går vi ju in i den bästa årstiden av alla, vintern! Nedan ett av mina favoritstycken som sonen lärt mig att tycka mycket om genom åren!


2 kommentarer:

  1. det var mäktig musik, jag måste lära mig hur man gör detta att Du får musilken. Jag tycker om det, hade det själv hela tiden
    men sen skulle det bort, kommer inte i håg varför.
    Skall be någon hjälpa mig med det, de kan ju välja själva om de vill lyssna eller inte.
    Vivaldi är underbar tack från Hajan

    SvaraRadera
  2. Det är ett mycket fint stycke. Jag lyssnade på det igår från en av mina klassiska mästerverkspärlor. Du är inte ensam om en stark ovilja att gå till tandläkaren. Jag och många till, tillhör denna skara. Det finns speciella tandläkarmottagningar som specialiserat sig på detta område. Över huvudtaget är det extremt viktigt att det är en tandläkare med hjärtat på rätta stället som bemöter patienterna. Kram

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin