söndag 13 november 2011

Fars Dag

Till min kära pappa!

Du har alltid funnits där när jag behövt hjälp, när jag velat bolla geniala eller mindre geniala idéer med dig. Du har stöttat, fått ta mycket frustration, som tonåring och ung vuxen insåg jag inte alltid det. Men i dag med tre egna barn och med fötterna mer på jorden vill jag att du ska veta att jag älskar dig och att du betyder otroligt mycket för mig och för min familj. Mer än du kanske tror eller vet om! Vi är tacksamma för all den hjälp du ställt upp med under åren. Allt från att rensa löv i hängrännor till sagor om kvällen och vidare till underbara släktanekdoter om länge svunna tider och släktingar. Var rädd om dig pappa vi vill ha dig i våra liv länge till!





Till mina barns far!

Vilken klippa du är, allt från lego, pussel, tågbanor till barbie och hästspel, vidare till taxiverksamhet, skjutsa hit och dit, hämta här och där, du ställer alltid upp för våra barn och finns där för dem, inget är omöjligt och du är deras idol ( i varje fall i bland, och  kanske tveksamt när det gäller tonåren) nästan alltid.

Vi älskar dig och du vet att vi håller tummarna för dig och framtida beslut!


2 kommentarer:

  1. Åh, så fint Nettan! Vackra ord direkt från hjärtat till de två viktiga papporna i ditt liv. Jag blir alldeles tårögd av att läsa dina underbara hyllningar. Vilka härliga pappor!

    Ta hand om dig vännen och ha en fantastiskt fin kommande vecka!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Underbart skrivet Nettan! Jag blir också alldeles varm och rörd inombords.

    Saknar min pappis när jag läser det här.

    Kramar!

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin