tisdag 1 september 2009

Hemmadagar

Igår vaknade vi med en liten varm tjej här hemma, höstens första infektion. Hon har varit frisk sedan de envisa halsflussarna i våras men nu är det dags igen, hon piggade dock på sig lite framåt kvällen och idag är hon något bättre så det är skönt. Men det är tufft när jag vet om att det är manfall på jobb, men samtidigt ens barn är ju ens barn och deras hälsa kommer alltid i första rummet. Nu har hon piggat på sig och ska gå till förskolan imorgon.

Annars, maken började sin utbildning igår och är resten av veckan iväg på teambuilding och kommer hem sent, så nu har vardagen dragit igång med buller och bång. Vilket är skönt för honom även om det är långt att pendla till skolan för honom. Men det blir säkert bra det med, huvudsaken är att han utbildar sig till något som han trivs att arbeta med och automation tilltalar honom.

Igår firade vi vår sjunde bröllopsdag, vi har delat så mycket under de snart nio år som vi varit tillsammans och vårt bröllop för sju år sedan var en härlig upplevelse, vi försöker alltid att vara måna om varandra men i tider som dessa är det extra viktigt.

Ha en underbar tisdag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin