måndag 16 maj 2016

Helgen i punktform

Fredagen var första dagen tillbaka på jobb efter några dagar till sängs pga förkylning, fullt ös på jobbet som avslutades med härlig AW med två underbara tjejer, mycket snack och tur att vi planerat in nästa träff snart igen, i fredags em var det högsommar, i dag söndag inte lika mycket. Denna syn mötte mig i fredags när jag hämtade dottern hos hennes bästis. Gulligt så det förslår.


Lördag, sovmorgon, beror på vem som skriver och i mitt fall är det sovmorgon om jag sover till 08, denna morgon hade jag sällskap av Fenix, alltid lika mysigt. Gårdagen bestod av tvätt, städ och den sista solchansen i denna värmebölja som byttes ut under gårdagen mot gråväder.
Tulpanprakten i täppan, härliga färger och jag blir lika glad var enda gång jag går utanför dörren. I går kväll var det Eurovision Song Contest och Petra Mede och Måns Zelmerlöv  visade verkligen hur bra man kan vara värdar för galan, och om rätt låt vann? Nja inte i mitt tycke, rätt land helt ok men låten??? Gillar inte politiska låtar speciellt mycket, även om låten säkerligen har ett historiskt syfte och minne.

Söndag, sovmorgon igen, brunch med familjen, barnen önskade amerikanska pannkakor, och amerikanska pannkakor blev det, för oss vuxna med bär och banan, gott någon gång i bland men inte alltför ofta.
Söndag eftermiddag, promenad med mannen, vi kollar orienteringsbana inför tisdagens scoutträff då upptäckarna ska prova på orientering, och i en av parkerna promenerade vi rätt in i ett fält med ramslök, mängder med ramslök.Nu väntar vecka 20 runt hörnet, rak vecka och aktiviteter som vanligt, kalas på lördagen och kanske vandring på söndag om värdet tillåter.

Vi har gått från fantastiska sommardagar tillbaka till normal svensk vår/sommar med ca 10 grader, mulet och blåst. och vädret denna vecka ser ungefär ut att bli detsamma. Det var skönt så länge det varande med värme och härliga dagar/kvällar.

Ha nu en skön vecka!

1 kommentar:

 1. Låter som en bra helg. OCH snart är det helg igen.
  Tiden fullkomligt rusar ju!
  SÖTA katter och så fina tulpaner.
  Härligt.
  Kramar

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin