måndag 2 maj 2016

Äntligen vårvärme




Jordgubbar, smak av sommar även om de inte är svenska, men snart nog kommer även de svenska jordgubbarna, som jag längtar efter att få jordgubbsfrossa!
Valborg iförrgår, hej då april, en lite tråkig och grå månad och första maj varmt välkommen med solsken och vårvärme, som jag längtat. 


Gårdagen tillbringades först på fotbollsplanen där vi hejjade på dottern och hennes lagkamrater som spelade match mot Höllviken, resultatet? Vinst till våra duktiga tjejer! Nu i denna korta vecka väntar först scoutläger tors - lördag och sedan fotbollscup på söndag för ett av barnen. Härligt tycker de båda två med läger. Tror dock att Wille väljer att inte följa med och kolla fotbollscup då den spelas på hemmaplan men jag lär nog vara där större delen av söndagen.
Gårdagens eftermiddag tillbringades ute på trädäcket och vår tramsiga lilla Elsa fick testa på att vara ute och det var inte en lugn sekund, Felix han lägger sig bekvämt tillrätta ute och bara finns men Elsa  skulle behöva lång löplina då det är något hela tiden som ska undersökas.


Nu stundar kortvecka på jobb och sedan 4 lediga dagar, planen är att åka och vandra vid stens huvud på torsdag om väderprognosen håller vad den lovar återkommer med foton från den turen i så fall.
Ha en skön vecka! <3 p="">


2 kommentarer:

  1. Vad fint ni har haft det!
    OCH maj börjar lovande, hoppas det fortsätter med sol!
    Grattis till de duktiga fotbollstjejerna!
    Kortvecka har ni också, inte dumt!! Härligt!
    Kramar!!

    SvaraRadera
  2. Hej vännen!

    Mmm, jordgubbar som är så gott! Och tänk, snart sätter säsongen igång för alla härliga primörer och bär. Underbart! Här växer rabarbern så att det knakar om det så snart är et dags för årets första rabarberpaj med vaniljsås. Vi kan knappt vänta. :)
    Vilken härlig start på maj vi har fått! Försommarvibbar med varma vindar, strålande solsken och solbränna. Känns skönt efter alla dagar med snö, hagel, regn, åska och blåst nu i slutet av april. Sandaler och bara ben idag, vem hade kunnat tro det för några dagar sedan. :)
    Grattis till de duktiga fotbollstjejerna och vad roligt med både scoutläger och fotbollscup. Hoppas att de får det trevligt.:)
    Njut av kortveckan och er vandring. Ta hand om varandra!♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin