söndag 5 oktober 2014

En eftermiddag med vänner

Vaknar upp med en skön känsla i hela kroppen denna söndagsmorgon. I går var en underbar dag, och att få möjligheten att umgås med fina tjejer en hel eftermiddag i brittisk anda gör ju att saker och ting känns så mycket annorlunda. Så först och främst tack tjejer för en underbar eftermiddag igår. Samtalsämnen saknades inte och precis som sist försvann timmarna i ett nafs.

Uppe på en av Skånes åsar bor en tjejkompis med sin familj och i går var jag och en annan väninna ditbjudna på afternoon tea, häng med och kolla lite bilder...Te i varsin kanna, efter tycke och smak, serverat i vackra tekoppar eller muggar.


Vackert dukat bord och vackert dukad buffé som vi avnjöt under flera timmar. Härligt med massor av tjejsnack, och snacka det kan vi eller hur tjejer?

En härlig lördag och jag ser helt enkelt fram emot nästa träff, det ska bli underbart!
Här hemma i dag, jobbsöndag, den sista på ett tag framöver. Jobbigt med avsked och tårar men det känns också utmanande och spännande att gå vidare och utmana sig själv!

Kram & trevlig vecka
Tack tjejer för de fina sakerna och för underbar höstläsning!

3 kommentarer:

 1. ÅÅÅ vad mysigt och lyxigt. Trevligt att alla fick egens kannor!
  OCH vilket bord med godsaker. Förstår ju att ni hade så trevligt tillsammans.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Tack själv kära Nettan för en härlig eftermiddag. Så roligt att ni ville komma och prata bort några timmar och dricka te. Och snart ses vi igen. :)

  Sköt om dig vännen och lycka till med dina nya spännande äventyr.♥

  Kram

  SvaraRadera
 3. Underbart! Älskar att ha tjejträff och extra härligt med te i bästa brittisk stil! Så mycket gott….jag var faktiskt tvungen att ta en liten tårtbit som vi har kvar när jag såg det här, blev så sugen ;)

  Ha en fin helg! Stor kram!

  Lotta

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin