lördag 1 mars 2014

Eld, födelsedagskalas och bara vara tid

Kalasdag för William, Linnéa och en av Linnéas bästa kompisar i klassen. Förra året i februari men snö och iskyla fick vi föräldrar den lysande idén till ett vinterkalas. I år saknades dock snön och kylan men det blev oerhört lyckat ändå med glada barn som roades ute med div lekar, kojbygge med mera, vi föräldrar skötte, eld, mat, och annat men hann också med att leka " Capture the flag", spännande att se hur barn planerar för att komma åt varandras flaggor.


Vi startade en ordentlig brasa, som fick brinna ner till fin grillglöd, korv, och köttbullsspett landade i hungriga barnmagar och de fick avsluta med marshmallows, och annat gott, på slutet körde vi kluriga gåtor innan det fick varsitt pris. Barnen var riktigt nöjda med sitt kalas.
Väl hemma i gen tog vanliga lördagspyssel vid, tvätt och matlagning och i dag blir det en kycklinggryta med vårprimörer, vi får se hur det smakar?På väg hem från kalaset skymtade dock en oväntad syn, solen över skånska åkrar, det finns hopp om vår!


Trevlig helg!

5 kommentarer:

  1. Mysigt att grilla ute! Visst är väl våren på väg... snart ;) Kram Suss

    SvaraRadera
  2. Vad mysigt ni verkar ha haft! Bra idé för kalaset- det dröjer ju innan våran lilla prins är så stor, men tiden flyger ju fram...
    Hur gick det för din äldsta pärla med antagningsproven!?
    Ha en bra vecka raring!

    KRAM!

    SvaraRadera
  3. Vilket KUL kalas! Annorlunda och roligt.
    Förstår att alla kompisar hade skoj.
    Capture the flag är jul!
    NOG ser det vårligt ut. Här vräker snön ner!!
    Kramar!!

    SvaraRadera
  4. Det verkade vara ett trevligt kalas. Det finns hopp om en skånsk vår. Bosse

    SvaraRadera
  5. Låter som ett härligt kalas och jag kan tänka mig att det var trötta men mycket nöjda barn efteråt. Så härligt att få kalasa tillsammans med sina vänner. :)

    Ta hand om dig vännen och ha en fin vecka!♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin