söndag 24 juni 2012

Vi testar Pannkaksladan i Höganäs

I dag gjorde vi en utflykt till Höganäs och Pannkaksladan, det var alla möjliga sorters pannkakor, både smaksatta, amerikanska, tunna och ugnspannkaka. Jag vet inte riktigt vad jag tyckte, saknade färsk frukt då det enbart fanns vattenmelon i buffén idag. Barnen gillade det dock och så även mannen, men som sagt jag hade nog för höga förväntningar helt enkelt. 


Ute i hagarna hittade vi olika djur, 2 söta åsnetjejer vid namn Mysan och Birgitta, men de var mest intresserade av att beta...


... och så tre alpackor, inget spottande i dag och de gick i stället och latade samt  kliade sig.


Efter besöket på pannkaksladan åkte vi vidare upp till svärföräldrarna och hälsade på och sen möttes vi av stora skyfallet när vi körde hem, regnet fullkomligt öste ner och jag förvånas över att folk inte tar det lugnt när de är ute i trafiken dagen efter midsommardagen och vägarna förvandlas till åar... Nåja vi är hemma i varje fall och regnet fortsätter att ösa ner... och jag är glad att jag inte har semester ännu utan att den ligger lite senare så att sommaren hinner hitta hit! I morgon väntar en härligt ledig måndag tillsammans med barnen en del vardagsmåsten finns dock på tapeten men det fixar vi med ett leende! 

Ha en go vecka!

4 kommentarer:

 1. Jag tycker personligen att Pannkaksladan är väldigt överreklamerat. Tokdyrt och slitet=(

  Vädret är verkligen katastrof, vi är glada att vi fick solsemester i Turkiet och sen fint på Öland. Tyvärr har vi tidig semster i år eftersom Nicke måste ta i juni i år, men vi ser till att njuta ändå. Men visst hade stranden varit roligare än att städa tvättstugan och shoppa matta=) Kram!

  SvaraRadera
 2. Det är lite trist det där när förväntningarna inte uppfylls. När man hade hoppats på mer. Själva besökte vi pannkaksladan för något år sedan men då bara för en snabb fika och då var det helt ok. Men det var ju som sagt för något år sedan.

  Vi har nyss kommit hem efter en veckas semester på Gotland och där hade vi turen att ha strålande solsken alla dagar utom en. Så när vi rullade av färjan i Oskarshamn och möttes av ett hällregn som har fortsatt sedan dess kändes det som om vädergudarna verkligen försöktepåpeka för oss att nu var semestern definitivt över. ;) Men förhoppningsvis kommer solen tillbaka snart igen.

  Sköt om dig Nettan och ha en fortsatt fin vecka!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Vad konstigt Nettan! När jag klickar på ditt senaste inlägg kommer jag till det här från den 24 juni. Jag skrev ett inlägg om era goda pannkakor och nu ser jag det inte här? Konstigt.

  Iallfall...gott med pannkakor och jag hoppas att jag kan komma till ditt senaste inlägg och att det bara är ett tillfälligt "hick up"

  KRAM finaste Nettan!!

  SvaraRadera
 4. Konstigt att den kommentaren inte har kommit fram? Hittar den inte bland kommentarer att moderera...

  Tror nog att du kan läsa mitt senaste inlägg nu!

  Kram

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin