tisdag 5 juni 2012

I år...


... blommar penséerna ordentligt och jordgubbarna som vi adopterade från svägerskans trädgårdsland tar sig fint i sin zinklåda, trodde aldrig att de skulle överleva och än mindre ge oss skörd i år... men det kommer jordgubbar på dem.

Här hemma är det dagen efter balen, många fina bilder blev det och kul hade dom! Vi har också börjat att förbereda det som går att förbereda inför måndagens studentkalas, här nedan surdeg på jäsning till baguetterna (lär ta hela kvällen innan de är klara). Det blir en lugn hemmakväll inför morgondagens nationaldagsfirande som kommer gå mycket lugnt till, jag ska i väg på picknick med jobbet men kommer nog vara mest fokuserad på det som händer här hemma eftersom det återstår en hel del småfix innan allt är så förberett att vi bara kan tuta och köra!


Ha en härlig nationaldag!

3 kommentarer:

 1. Vackra årstid! Härligt att det blir jordgubbar också ;)

  Tänker på er...studentfirande är så fint och stämningsfullt.

  Varm kram

  SvaraRadera
 2. Hektisk tid men med mycket roliga händelser för er och många andra!
  Vår dotter var med i dansshow för ett par helger sedan och det är alltid lika kul att se:)
  Imorgon firar vi en student, goda vänner till familjen och nästa vecka slutar dottern sitt första gymnasieår. Hoppas ni får en härlig studentfest när det är dags. De såg så fina ut på balbilderna!

  Jordgubbar - sommarbär nummer 1, utan tvekan! Skulle också kunna tänka mig att ha några plantor, bara för att de är så underbara. Inget köksland skulle räcka för att stilla min aptit på dessa underbara gubbar;)

  Sköt om er och ha en fin vecka!
  Kram Suz

  SvaraRadera
 3. Fina bilder Nettan och visst har penseerna blommat ovanligt länge och vackert i år? Jag har fortfarande en kruka kvar på trappan. Har inte hjärta att slänga dem ännu.

  Och jordgubbar...hjälp, jag tror att vi snart äter jordgubbar till allt. De är så vansinnigt goda och jag kan helt enkelt inte få nog. Sommarens delikatess enligt mig. :)

  Ja, det är lite pyssel med sudeg men det är så värt det när man sedan tar första tuggan. Då förlåter man allt jobb på ett ögonblick. ;)

  Ta hand om dig vännen!

  Kram Lotta

  SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin