söndag 17 juni 2012

En ledig men intensiv vecka!

Och det var en kväll i juni och bildbiten i bloggen fick totalt frispel... skulle jag ju lugnt kunna skriva för detta blev allt annat än bra men jag ger upp, är för trött i mössan för att få till det som jag vill ha det så det struntar jag i i kväll...

Veckan i backspegeln som började med härlig studentdag (måndags) Skolavslutning för förstaklassarna (fredags) och som nu avslutades med fina vänners 40 + 40 årsfest (igår) har varit underbart skön (nu är det bara x antal veckor till nästa ledighet som stavas S E M E S T E R).

I går styrde vi bilen mot Göteborg, hotellnatt på Quality Hotell ute i Eriksberg och som sagt ovan nämnda fest tills sent (tidigt beroende på hur vi ser på saker och ting) inatt (i morse). Massor av härliga människor och en av födelsedagsfirarna är min allra äldsta vän. Lite bilder från Göteborgsbesöket finns nedan, men festbilderna är privata så de hamnar inte här! Och hotellet då? Superhäftigt även om vi inte var där så mycket och att jag allt som oftast har svårt att sova borta, jag sov  mycket gott i natt! Att sedan börja dagen med en god hotellfrukost är inte att förakta.

Quality Hotell 11 ute på Eriksberg
Rekommenderas! Och kolla de häftiga varvsdetaljerna...

På Kajen utanför låg Ostindienfararen Götheborg för ankar. Var ju bara
tvungen att kolla in den lite närmare och kanske gör
vi ett besök i augusti då det är visning för allmänheten!

Innan hemfärd lurade mannen ut mig på dagens gympapass, promenad upp till Skansen Kronan och visst promenerade jag uppför....

Skansen Kronan

... och möttes av denna fantastiska utsikt över Göteborg! Nedan är det området Haga.

Hagas takåsar


Utanför Kungsbacka mötte vi denna härliga syn, surfare som använder någon form av drake för att surfa på vågorna, (skulle vilja testa det någon gång, skulle förmodligen slå i hjäl mig, men jag skulle ändå vilja testa). Häftig syn var det i varje fall. 

Drak-surfarna

Nå det var en liten sammanfattning av allt skoj som vi gjort! Hoppas att alla får en härlig midsommarvecka!

1 kommentar:

  1. Vilken helg, vilken vecka! Milstolpar. Så härligt Nettan! Så värdefullt. Kan bara tänka mig hur du känner dig nu. Jag kände mig så känslosam efter studenten.


    Och nästa är midsommar....det blir fint med semester snart ;)

    STOR kram till dig Nettan, tack för din gulliga hälsning!

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin