fredag 9 september 2011

Ynklig vecka

har det varit här hemma! Sjuka barn hör förvisso till min vardag men när mina egna kastar in handduken så känns det lite ovant. Kollade statistiken och eftersom dottern har en bråkig mage så har hon varit hemma mer än brorsan detta året. Men denna veckan hände något ovanligt, båda var sjuka samtidigt och det har inte skett på de senaste typ 5 åren! Men men allt går ju över bara man ger det tid!



Här hemma är det däremot stora förändringar på gång, inte nödvändigtvis av ondo men ändå våra cirklar har rubbats och medför en hel del arbete och planering under de kommande månaderna... det är både sorgligt och roligt men ändå övervägande okej, det som är sorgligt eller rättare sagt vemodigt är att vi ska lämna något som vi trivs så oerhört bra i, medan vi får något som förmodligen passar oss bättre och som kan ge oss mer tid tillsammans utan konstant dåligt samvete gentemot  varandra. Mer om det när tiden är mogen!

Ha nu en skön helg, jag för egen del spenderar den på jobbet!

Kram

2 kommentarer:

  1. Nettan,

    hoppas barnen mår bättre snart! Det är såklart tufft när de är sjuka samtidigt.

    Förändringar kan vara bra men ändå ta på krafterna och röra om. Det låter fint att ni planerar för något som passar er bättre och kan ge er mer tid ihop.

    Kramar till dig!

    Lotta

    SvaraRadera
  2. Lotta:
    Barnen piggade på sig efter några dagar så det är ok nu!
    Lovar att avslöja snart vad som är på gång!

    SvaraRadera

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin