fredag 24 juli 2009

Fredagskväll hos oss

Vardagen gör sig påmind, kylskåpet gapar tomt och den ständiga frågan vad ska vi ha till middag surrar i huvudet.

Hela familjen drar iväg till stormarknaden, men först ska diverse saker fixas, en trilskande dörr låsas och en bok som ska bytas packas med. Först till det ena köpcentrat, in på Bokia och hejar snabbt på en av de som jag känner som jobbar där, lämnar boken som ska bytas i deras Låna Läs diskuterar den lite och går sedan ner och hämtar en ny oläst bok, Hypnotisören, (Jag hör till de stofiler som varit medlem i deras bokklubb sedan den startade).

Ut från Bokia och jag går förbi STADIUM, oj rea på shorts, just ja Willeman har slitit ut ännu ett par shorts, förstår inte varför det alltid blir hål på knäna på den pojkens shorts/byxor??? Någon annan klok mamma som gör liknande erfarenheter???
Vi ger oss i väg till den andra stormarknaden för matinköp och mitt under rundan åskar det så det väggarna skakar, maken sticker hem (då det är nära) och drar ur det som behöver dras ur och tur var det för kvällen har gått i oturens tecken här hemma. Lådor har trillat ur skåpen, glas har gått sönder och hela familjen funderar på om det är fredagen den 13 idag i stället för den 24 juli 2009??? Men nu verkar lugnet vara återställt och vi kanske kan få en lugn fredagskväll?

Kram & Go'natt

Nettan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin