fredag 22 maj 2009

Nästan en vecka sen sist

Ibland blir det långt mellan blogginläggen, inte pga av paus utan mer pga att tiden och orken inte räcker till. Denna vecka har varit fylld av arbete och stress, så först idag har jag haft tid att njuta med familjen ordentligt men även haft tid för mig själv. Dator och blogg har varit bortprioriterade under veckan, tiden efter att jag slutat jobba har gått åt till att leta kostym till äldste sonen, fixa här hemma, åka i väg och få håret fixat. Besök på det blågula varuhuset, umgås med vänner, fixa present till blivande student osv. Tja listan kan göras än längre och visst det är trevligt pyssel men själen hinner inte riktigt med ibland och jag har helt enkelt haft fullt upp och prioriterat om en del.


Store sonens rum är i varje fall klart och med tiden ska de fotbollsaffischer som han för närvarande tapetserat väggarna med ner och ersättas med lite tavlor istället.



Fint skåp som tidgare varit fyllt av allsköns skräp &
nya skrivbordet






Och så ytterligare en handbild

Nu däremot sängdags med tunga regndroppar som trillar ner på taket, det ska bli skönt att få en hel natts sömn. Imorgon väntar en ny hektisk dag med konsert!

Kram & trevlig helg!

Nettan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin