torsdag 2 april 2009

För flera dagar...

... sedan funderade jag på ett inlägg jag skulle skriva (innan liten son blev sjuk och det blev kaos hemma). Men nu är jag på banan igen. Har snurrat runt på nätet och letat inspiration, till ett framtida projekt och hittade lite blandade bilder som kan gestalta den framtida inspirationen i framtiden! Alla bilder från Cabbages & Roses.Vackert feminit sovrum, ljuva färgtoner och härligt inrett! Jag kan verkligen tänka mig att sova i ett sådant rum, påminner om det sovrum jag hade under en språkresa på 80-talet.

Alla bokälskares drömrum! Tänk inbyggda hyllor, en skön brasa i en öppen spis, en härlig fåtölj att sjunka ner i och mjuk belysning. Ute är det mörkt, några minusgrader och snön faller sakta! Eller en tidig morgon om våren, ljus som sakta tilltar i styrka, en kopp te och en fantastik roman uppslagen i knät! UNDERBART!


I köket kan vissa detaljer skalas bort och andra förstärkas. Men ett kök som detta ger helt enkelt mersmak!

Nu däremot inspiration som snart går att förverkliga, ute strålar solen och det bådar gott för en härlig vårdag. Vi har en fantastisk trädgård där livet börjar spira, rabatter att rensa och en gräsmatta att klippa inom en snar framtid, men vi kan definitivt duka upp för picknick under bokträden och bara njuta!


Ha ett fantastiskt veckolsut!!!

Nettan

1 kommentar:

En rad eller två uppskattas alltid, kul att just du tar dig tid!♫♪♫

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin